Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Május 13. 12:01, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Nagy-Szín-Pad!: döntős a Follow the Flow, a Bluebay Foxes és a Useme

Nagy-Szín-Pad!: döntős a Follow the Flow, a Bluebay Foxes és a Useme

A Follow the Flow, a Bluebay Foxes, valamint a Useme jutott be a Nagy-Szín-Pad! idei döntőjébe. A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió tehetségmutatójának fináléját május 16-án, csütörtökön rendezik az Akvárium Klubban.

Lobenwein Norbert, a Nagy-Szín-Pad! alapítója hétfőn reggel a Petőfi Rádióban jelentette be az idei döntősöket. A három döntős zenekar közül a közönség dönti el, melyikük jut fel a legfontosabb hazai fesztiválok nagyszínpadaira.

A Nagy-Szín-Pad! négy elődöntőjét május 8-tól 11-ig rendezték, esténként két-két zenekar adott egy-egyórás koncertet az Akvárium Klubban. A szervezők közleménye kiemelte, hogy a Nagy-Szín-Pad!, a Telekom VOLT Fesztivál és a Strand Fesztivál Facebook oldalán livestream segítségével lehetett a koncerteket nézni és hallgatni, az M2 Petőfi TV pedig 90 perces show-t épített a versenyprogramok közé.

Az elődöntők során a szakmai zsűri, a tíztagú Nagy-Szín-Pad! Crew tagjai 1-től 10-ig pontozták a produkciókat, a közönség tizenegyedik tagként voksolhatott három platformon (SMS, Instagram, www.nagyszinpad.com) az aznap fellépőkre. A szavazatok összesítése alapján dőlt el a három döntős. Hétfőn reggel újraindult a szavazás a három döntősre, egészen a finálé végéig már csak a közönség voksol.

A három döntős, a Follow the Flow, a Bluebay Foxes és a Useme mellett az idei Nagy-Szín-Pad! mezőnyében versenyzett a KosziJanka, a Nomad, a New Level Empire, a Stolen Beat és a USNK is.

A Nagy-Szín-Pad! győztese bemutatkozhat a Sziget, a Telekom VOLT Fesztivál, a Strand Fesztivál és a Campus Fesztivál nagyszínpadán, meghívást kap a Petőfi Zenei Díj 2019-es showműsorába, amelynek a Strand Fesztivál ad otthont, valamint saját, dedikált estét kap az Akvárium Klubban. Emellett minden döntős zenekar egy-egymillió forintos videóklip támogatásban részesül, egyikük vendégzenekari meghívást kap a Budapest Parkba. Az elődöntők valamennyi résztvevője fellép a Sziget, a Telekom VOLT, a Strand és a Campus Fesztiválon, valamint a MOL Nagyon Balaton eseményein.

Címkék: nagy-szín-pad

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.