Városlista
2017. november 25, szombat - Katalin

Hírek

2017. November 09. 15:17, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Nem működnek majd az esztergomi vasúti átjárók sorompói

Nem működnek majd az esztergomi vasúti átjárók sorompói

Feszültség alá helyezik tesztelésre az Esztergom-Budapest vasútvonal felsővezetékeit a hétvégén. A munkálatokkal párhuzamosan viszont kikapcsolják több átjáró sorompóját is.

Esztergom-Kertvárosban sem a Dorogi úton, sem a Retek utcában, sem a Dobó István utcában, sem a Kenyérmező major felé, sem a Székely Mihály utcában nem fognak működni a vasúti átjárók sorompói a hétvégén.

A vonalon ezeken kívül ugyanez tapasztalható majd a kesztölci és a 10-es út elágazásánál, valamint Piliscséven a bekötő útnál és Pilisjászfalun a Kápolna utcában.

Mindez annak köszönhető, hogy vasútvonalon a felsővezetéki rendszert november 11-én, 8 órától feszültség alá helyezi a MÁV. Mint a vasúttársaság kifejtette: a villanymozdonyos teszt elvégzéséhez a vasúti átjárókat fedező biztosítóberendezések kikapcsolása szükséges. Így november 10. 21 óra 45 perctől várhatóan november 12. 3 óráig kikapcsolják a fent említett vasúti sorompókat. Helyettük azonban jelzőőrök irányítják majd a forgalmat.

Ezek érdekelhetnek még

2017. November 24. 18:30, péntek | Helyi

#ME TOO - Válasz Esztergom jegyzőjének

Hivatalos levelet kaptunk Esztergom jegyzőjétől. Ami a hivatalnak a pecsétes levél, az nekünk a nyilvános levél vagy cikk. Lássuk.

2017. November 24. 16:06, péntek | Helyi

Esztergomi férfi rabolt ki egy nőt Pomázon - VIDEÓVAL

Erőszakkal vette el egy nő táskáját, de három órán belül elkapták.

2017. November 24. 15:43, péntek | Helyi

Felborult egy kisteher Bajna és Nagysáp között

Felborult egy élelmiszert szállító kisteherautó Bajna és Nagysáp között pénteken.

2017. November 24. 07:43, péntek | Helyi

Baltával támadt az állítólagos gyerekmolesztálóra egy férfi Dömösön

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség egy dömösi férfivel szemben.