Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. November 13. 08:01, kedd | Helyi
Forrás: lvp / fotó: hirado.hu

Nemzeti Szalon Esztergomban – vendég Kerényi Imre

Nemzeti Szalon Esztergomban – vendég Kerényi Imre

Kerényi Imre előadása nyitja Esztergomban a „Communa Nova” Nemzeti Szalon rendezvénysorozatot pénteken a Várkávézóban. A Fidelitas Esztergomi Csoportjának eseményére a belépés díjtalan.

Kerényi Imre, Kossuth és Jászai Mari-díjas rendező, színigazgató, a Nemzeti Könyvtár kialakításáért, az Alaptörvény terjesztésével kapcsolatos koncepció kidolgozásáért, végrehajtásának irányításáért felelős miniszterelnöki megbízott lesz a vendége pénteken 18 órakor a Fidelitas Esztergomi Csoportja által szervezett „Communa Nova” Nemzeti Szalon első előadásának a Várkávézóban.Kerényi Imrével Heer Ádám, a Fidelitas Országos Választmányának alelnöke beszélget.

A Nemzeti Szalon célja az Esztergomért tenni akaró, polgári értékrend mentén cselekvő és gondolkodó közösség szervezése, fejlesztése illetve a Szalon előadás sorozatainak kapcsán az adott kulturális, gazdasági, politikai terület bemutatása, szélesebb perspektíva nyújtása. Az előadásra a belépés díjtalan.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT