Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Május 05. 04:00, szombat | Helyi
Forrás: (x)

Nyári Táborok Dorogon!

Nyári Táborok Dorogon!

Az Új-Hullám Sport Egyesület idén is megszervezi a nagysikerű gyermek napközis táborait június 18. és augusztus 17. között. Érdemes már jelentkezni, május 4-ig kiemelt kedvezményt biztosítanak a nyári programok árából!

A kínálatok között szerepel idén is az Úszótábor, a KreÁlom tábor és az Úszó- és Lovastábor. Ha valaki nem szeretné az egész napját az uszodában tölteni, de mégis szeretne megtanulni úszni a nyáron, vagy egy kicsit tovább csiszolni az úszástudását, részt vehet a kéthetes Intenzív Úszótanfolyamon.

Az Úszótáborban a napi két úszófoglalkozás mellett sportprogramok és játékos foglalkozások várják a résztvevőket, mindemellett turnusonként egy alkalommal a nagyobbak megismerkedhetnek az evezéssel a Palatinus-tónál, a kisebbek pedig a Balaya Játszóházban tombolhatják ki magukat.

A KreÁlom táborban a napi egy úszófoglalkozás mellett kreatív feladatokat végezhetnek a gyerekek (rajzolás, festés, kézműves foglalkozás, stb.). Emellett természetesen jut idő egyéb játékos foglalkozásokra és játszótéri látogatásra is.

Az Úszó- és Lovastábor idén új helyszínen mutatkozik be, a napi egy úszófoglalkozás mellett minden nap ellátogatnak a lovak szerelmesei az esztergom-kertvárosi Sátorkő Lovasiskolába. A lovasfoglalkozásokon minden nap elméleti oktatás, személyenként fél óra lovaglás és közös játékos programok várják a gyerekeket, mint pl. a ló-festés, vagy a “puszta olimpia”. A turnus végén pedig tereplovaglás teszi igazán színessé ezt a tábort.

Az Intenzív Úszótanfolyamra jöhetnek kezdő, de akár haladó szintű gyerekek is, a sportegyesület garantálja, hogy minden gyermek sokat fog fejlődni a náluk töltött két hét alatt (hétfőtől péntekig, napi egy órában fejleszthetik az úszástudásukat).

A napközis jellegű táborok reggel 8 órától délután 16 óráig tartanak. Az úszó- és sportfoglalkozásokra a dorogi Nipl Stefánia Uszodában kerül sor. A játszótéri foglalkozásoknak pedig az uszoda szomszédságában található KalanDorka ad otthont. A táborlakók uzsonnát és kétfogásos meleg ebédet kapnak, amelyet a Pizza Casa Luigi biztosít a részükre.

A táborok és a tanfolyamok díjai az uszotabor.hu oldalon tekinthetők meg, ahol jelentkezni is lehet a turnusokra. A tábori díjak tartalmazzák az összes belépő, foglalkozás és az étkezések díját is!

EARLY BIRD AKCIÓ
Érdemes már most jelentkezni, hiszen 2018. május 4-én véget ér az Early Bird akció, aminek keretein belül kiemelt kedvezményben részesülnek azok, akik jelentkeznek és kifizetik a kiválasztott turnus előlegét!

Jelentkezés, információ: Szabó-Rácz Petra (+36 30 545 3909, jelentkezes@uj-hullam.hu).

Online jelentkezés: uszotabor.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT