Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Október 29. 09:18, csütörtök | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Nyergesújfalun és Táton biztosan lesz fix traffipax

Nyergesújfalun és Táton biztosan lesz fix traffipax

Nyergesújfalun és Táton biztosan lesz fix telepítésű sebességmérő, derült ki a rendőrség frissen közzétett térképéből. Az országban 365 helyen mér majd állandó traffipax.

Még telepíti a rendőrség, Belügyminisztérium és a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala az új Komplex Közlekedési Ellenőrző Pontok automata ellenőrzési rendszerét, amely 365 fixen telepített, intelligens kamerából áll majd. Négy megyében azonban már kiépült a kamerahálózat, melyet közre is adott a rendőrség.

E szerint Komárom-Esztergom, Fejér, Pest és Nógrád megyében, valamint a fővárosi autópálya-szakaszokon már biztosan nem változik a berendezések telepítési helyszíne. A rendőrség által közzétett térképen Tát és Nyergesújfalun működik majd fix traffipax a térségben.

(Nagyításért kattintson a képre)

A kamerák a sebességmérés mellett alkalmasak egyebek közt forgalomszámlálásra, rendszámfelismerésre, a forgalomtorlódás felismerésére és a biztonsági öv használatának ellenőrzésére, valamint egyéb más szabályszegés felismerésére és dokumentálására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.