Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Május 12. 12:09, szombat | Bulvár
Forrás: mti - fotó: marvel.com

Oscar-jelölt színésznővel bővült a készülő Marvel Kapitány

Oscar-jelölt színésznővel bővült a készülő Marvel Kapitány

Egyre több részlet derül ki, a Marvel Kapitány című, készülő szuperhősös mozifilmről.

A négyszeres Oscar-jelölt Annette Bening is szerepel a Marvel Kapitány című képregényfilmben – értesült a The Hollywood Reporter. A produkciót Anna Boden és Ryan Fleck rendezi. A filmet Los Angeles környékén és Louisianában forgatják.
A képregényfilmben Brie Larson alakítja Marvel Kapitányt: ő lesz az intergalaktikus kalandra induló Carol Danvers, a légierő pilótája, akinek DNS-e egy idegen fajéval keveredik. A karakter a Bosszúállók 4. részében is látható majd.

A sztárszereposztást Jude Law, Ben Mendelsohn, Gemma Chan, Djimon Hounsou és Lee Pace egészíti ki. Hounsou és Pace A galaxis őrzői című 2014-es filmből ismert szerepüket játsszák.

Arról egyelőre semmit sem tudni, hogy Bening kit személyesít meg a Marvel Kapitány hősei közül, de foglalkozásaként azt jelölték meg, hogy “tudós”. A színésznő először dolgozik szuperhősfilmben. A Marvel Kapitány bemutatóját 2019 márciusára tűzte ki a Marvel Stúdió.

Címkék: film, marvel kapitány, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.