Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Február 21. 08:06, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Bosszút állt a zenélő házas néni – őrjítő recsegést és zúgást közvetít a környéknek

Bosszút állt a zenélő házas néni – őrjítő recsegést és zúgást közvetít a környéknek

Bosszút állt a zenélő házas néni Párkányban miután múlt pénteken elvitték őt a rendőrök. Szombattól ugyanis őrjítő recsegést és zúgást közvetít a környéknek. A lakók emiatt most bíznak az ügy lezárásában.

Múlt pénteken fellélegezhettek a párkányi Kossuth utca lakói köszönhetően annak, hogy a rendőrség kihallgatásra vitte az őrjítő zenélő ház tulajdonosát és egyes források szerint lefoglalták a Placido Domingot üvöltető lejátszó eszközt is. A csoda azonban csak rövid ideig tartott.

Az eljárás, úgy tűnik ugyanis csak felbőszítette a már 14 éve kéretlen koncertet adó asszonyt, mivel újra kezdte a műsort, igaz halkabban. Szombattól viszont az eddigi legrosszabbra ébredhettek a Kossuth utca lakói, mivel a "koncertmester" az ária mellett hangos recsegést és sípolást is közvetített, írja a felvidéki Újszó.

Azóta a rendőrség többször járőrözik a környéken és mivel a hangerő jó párszor igencsak meghaladta a megengedett határértéket, ezért a lakók most minden eddiginél jobban reménykednek, és úgy vélik ez végre jogalapot ad arra, hogy megszűnjön a terror.

Igaz a helyiek már többször is indítottak eljárást a zenélő ház tulajdonosa ellen, de azt a hatóságok vagy elutasították, vagy továbbadták az ügyet újabb illetékesnek. A polgármester szerint mivel az eset nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, ezért a környéken élők polgárjogi vagy büntetőjogi eljárásban rendezhetik az ügyet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT