Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Július 23. 07:51, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Sátorkölcsönkérésből rablás lett – elkapták az esztergomi férfit

Sátorkölcsönkérésből rablás lett – elkapták az esztergomi férfit

A gyanúsított ismerősétől akart kölcsönkérni egy sátrat. Mikor ő nem adta, a férfi bement a sértett házába, elvette a sátrat és közben megütötte a tulajdonosát. A rendőrök elkapták a 34 éves esztergomi férfit.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. László ellen. A gyanú szerint a 34 éves esztergomi férfi július 10-én elment egy ismerőse házához, akitől egy sátrat akart kölcsönkérni. Mivel a férfi korábban is fordult már kölcsönért hozzá, de tartozását soha nem adta meg, a sértett visszautasította a kérését. Erre K. László bement a házba, az ágyneműtartóból kivette a sátrat és azzal együtt távozni akart. Mikor a sértett megpróbálta ebben megakadályozni, a gyanúsított megütötte őt, majd a zsákmányával együtt elmenekült. A sértett július 22-én jelentette be az esetet a rendőrségen, az esztergomi nyomozók pedig még aznap azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. K. Lászlót a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT