Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Február 23. 13:56, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Sorra törte fel a környék házait – Elfogták az esztergomi férfit - VIDEÓVAL

Sorra törte fel a környék házait – Elfogták az esztergomi férfit - VIDEÓVAL

A bíróság elrendelte a 42 éves, esztergomi férfi előzetes letartóztatását.

A Dorogi Rendőrkapitányság lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást D. Gábor esztergomi lakos ellen.

A gyanúsított januárban és februárban Dorogon, Leányváron, Kesztölcön és Tokodon két alkalommal is családi házakba tört be. A dorogi és a tokodi helyszínekről arany ékszert és készpénzt lopott el. A gyanúsított minden esetben kocsival ment betörni, amit a helyszínek közelében leállított. Az ellopott zsákmányt később ezzel szállította el.

A Dorogi Rendőrkapitányságon a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a 42 éves esztergomi férfit. D. Gábort február 22-én Esztergomban egy járműben igazoltatták és elfogták. A nyomozók a jármű átvizsgálása során feszítővasat, csavarhúzót, továbbá ékszereket és készpénzt foglaltak le. Őt a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. D. Gábor a bűncselekmények elkövetését beismerte, további lakásbetörések kapcsán is feltáró vallomást tett, melyeket 2017. augusztus óta követett el.

A nyomozók előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság február 23-án elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT