Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Július 04. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Sting néhány mondatot megtanult magyarul

Sting néhány mondatot megtanult magyarul

A tavaly novemberi hatalmas sikerű koncertje után csütörtökön ismét teltház előtt játszott Sting a budapesti Papp László Sportarénában. A Symphonicity elnevezésű turnéján a zenész legnagyobb slágereit különlegesen hangszerelve, szimf

 

 Az ötvennégy éves rocklegendát a budapesti hangversenyen Magyarország egyik legfiatalabb hivatásos zenekara, Budafoki Dohányi Zenekar kísérte. Mivel Sting magánrepülőjével csak a koncert napján érkezett Budapestre, mindössze egy rövid délutáni próba állt a csapat rendelkezésére, hogy a szimfonikus zenekarral megtalálják a közös hangot. A majd háromórás koncerten olyan korai Police számok csendültek fel, mint a Roxanne, a Message in the Bottle, vagy a Next to You, de nem maradtak el szólókarrierjének legnagyobb sikerei, a Desert Rose vagy a Fields of Gold sem. A magyar közönséget dicséri, hogy turnéjának Budapest volt az egyetlen olyan állomása, melyet a sztár kétszer is útba ejtett.

 

Tisztelete jeléül a zenész magyar nyelvtudásáról is tanúbizonyságot tett, még a hangverseny szünetét is személyesen, magyarul jelentette be. A tavalyi látogatással ellentétben idén Sting az éjszakát is itt töltötte, hogy aztán másnap Oroszország felé vegye az irányt.

Címkék: sting

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.