Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. November 20. 09:15, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Súlyosabb büntetés a tokodaltárói anyagyilkosnak

Súlyosabb büntetés a tokodaltárói anyagyilkosnak

Tizenkét év börtönről fegyházra módosította a Győri Ítélőtábla kedden annak a 32 éves tokodaltárói férfinak az ítéletét, aki előbb megverte, majd szennyvízben hagyta megfulladni édesanyját.

A tokodaltárói K. Zoltán többször bántalmazta italozó életmódot élő édesanyját, akivel közös háztartásban élt. 2011 júliusában is megverte a nőt, aki súlyos ittassága miatt eszméletét vesztette. Ezt követően a fia a házuk udvar található, konyhai mosogatólé elvezetésére kialakított kútgyűrűhöz vitte, majd belefektette úgy, hogy az asszony arca a víz alá került és megfulladt. Mindezt követően pedig a férfi ismerőseinek és a rendőrségnek is úgy tett mintha keresné édesanyját, majd végül bejelentette, hogy holtan találta.
A vádlott ügyét elsőfokon októberben a tatabányai bíróság tárgyalta, mely 12 év börtönre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit. Ezt az ítéletet kedden a Győri Ítélőtábla szigorította és a börtönt fegyházbüntetésre módosította.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT