Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Január 31. 14:03, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Szemétben turkált két fiú a kidobott droguk miatt Esztergomban

Szemétben turkált két fiú a kidobott droguk miatt Esztergomban

Egy 16 és egy 18 éves fiú bukott le droggal Esztergomban. A rendőrök el is fogták a szemétben kutató fiatalokat.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 18 éves esztergomi és egy 16 éves algyői lakos ellen az Esztergomi Rendőrkapitányság.

Az algyői lakos kedden vonattal érkezett Esztergomba. Még a leszállás előtt a nála lévő szemetet a vasúti kocsi hulladéktárolójába dobta. A kollégiumba érve észrevette, hogy a korábban szerzett kábítószert a szeméttel együtt a vonaton kidobta. Az algyői lakos az esztergomi ismerősével együtt ment vissza a vasútállomásra. A kidobott kábítószert a megérkezésük előtt a vasúti kocsik szemeteseinek ürítésekor a takarítók megtalálták és értesítették a rendőröket, akik a megtalált kábítószereket lefoglalták.

Az állomásra érve a két fiatal a zsákokba összegyűjtött szemetet kutatta, amikor a rendőrök őket igazoltatták. A fiatalok a rendőröknek azt mondták, hogy egy kidobott bérletet keresnek. Ekkor a rendőrök a lefoglalt kábítószerrel kapcsolatban elszámoltatták őket, a fiatalok beismerték, hogy a kábítószert is keresték. Velük szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is, ezért őket a rendőrkapitányságra előállították. A kábítószerteszt minkét esetben pozitív eredményt mutatott. Őket gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.