Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Április 23. 08:35, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Teherkocsit lopott, majd részegen ütközött vele a dorogi férfi

Teherkocsit lopott, majd részegen ütközött vele a dorogi férfi

Jármű önkényes elvétele bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást a dorogi rendőrség a 36 éves L. Csaba ellen hétfőn. Szállásadója tehergépkocsiját vitte el a tulajdonos engedélye nélkül.

A férfi tette azt követően derült ki, hogy figyelmetlenségének köszönhetően a tehergépkocsival beletolatott a leányvári templom kerítésébe, majd magára hagyta a járművet. A baleset során többen is látták L. Csabát, aki megpróbálta kiszabadítani a kerítés rácsai közé beszorult tehergépkocsit, amikor azonban ez nem sikerült neki kiszállt és távozott. A szemtanúk egyike felismerte a járművet, ismerte annak tulajdonosát, aki a rendőröktől szerzett tudomást arról, hogy a férfi, akinek szállást adott, engedélye nélkül vitte el a teherautót.

L. Csabát az egyenruhások egy kocsmában találták meg. Előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekményt. Elmondta, hogy borért indult el a teherautóval, majd betért egy helyi italozóba, ahol a korábban megivott alkoholra újabb és újabb adagot fogyasztott. Épp haza indult volna, mikor balesetet okozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT