Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 15. 18:00, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Térségi polgárőröket tüntettek ki

Térségi polgárőröket tüntettek ki

Április 12-én az Országos Rendőr-Főkapitányság épületében rendezte meg az Országos Polgárőr Szövetség évi küldöttgyűlését.

Dr. Túrós András 2018 tevékenységeit értékelve elmondta, hogy a Polgárőrség az elmúlt évben a civil bűnmegelőzés legjelentősebb, legnagyobb létszámú, legegységesebb, leghatékonyabb, sőt nélkülözhetetlen szereplője és zászlóvivője volt.
A Polgárőrség szakmai tevékenységét példaértékűnek minősítette, amiben a szövetségek, a polgárőrök lelkesen, szakszerűen végezték áldozatos munkájukat.
Dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter megköszönte a polgárőrök tavaly végzett áldozatos munkáját, majd sor került a kitüntetések, elismerések átadására.

A Rendőrség és a Polgárőrség közötti együttműködés keretében kifejtett kimagasló tevékenységéért elismerésben és tárgy jutalomban részesítette az Országos Rendőr főkapitányság Kun Csabát, a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség elnökét.

Munkája elismeréseként a Polgárőr Érdemkereszt „Arany” fokozata kitüntetést kapta Horváth László a Bajnai Polgárőr Egyesület elnöke.

Az értekezleten OPSZ Felügyelő Bizottságának a tagjai közé választották Csonka Bélát, a KEMPOSZ Felügyelő Bizottságának a tagját – közölte a megyei szövetség oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT