Városlista
2019. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2019. Március 13. 11:39, szerda | PR

Testreszabott parkolás minden utazáshoz

Testreszabott parkolás minden utazáshoz

Mi a közös keresztmetszet egy vezérigazgató egynapos üzleti útjában, egy szerelmespár hétvégi romantikázásában, illetve egy ötfős család kéthetes nyaralásában?

A Budapest Airport évek óta folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy az érkezők, az indulók és az őket kísérő családtagok reptéri tartózkodása minél komfortosabb legyen. Ez a szemlélet a komplexumot körülvevő, hatalmas parkolókra is igaz. Az öt zóna gondos kialakításának köszönhetően egy minden igény, elképzelés és költségvetés számára optimális megoldást nyújtó rendszer jött létre, mely európai színvonalú parkolást tesz lehetővé.

Alapvetően három zónatípust különböztetünk meg: a terminál épületéhez legközelebb a ki- és beszállás idejére igénybe vehető parkolókat találjuk, melyek sok csomag, nagy család, esetleg idős vagy mozgásában korlátozott rokon repülőgéphez kísérése esetén ideálisak, hiszen kiszállás után innen csupán néhány lépéssel elérhetjük a check-in pultokat. A business parkoló már egy extrákkal ellátott zóna, ahol a magasabb ellátási színvonalhoz szokott utasok találják meg az elvárásaiknak megfelelő megoldást, míg a hosszú távú parkolók többnapos vagy akár két-, háromhetes távollét esetén is kedvező feltételeket biztosítanak. Válasszuk bármelyiket a reptéri parkolás lehetőségei közül, autónkért nem kell egy pillanatig sem aggódnunk: minden zóna kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett területen helyezkedik el.

Jóleső kényelem és extra figyelem

A rövidtávú, illetve a kiemelt zónák, vagyis a Budapest Airport Prémium, Terminál és Business parkolói a terminálhoz legközelebb elhelyezkedő parkolóhelyeket ölelik fel. Míg a Prémium parkoló kifejezetten a rövidtávú – néhány perctől az egy napig tartó – várokozást szolgálja ki, addig a másik kettő üzleti utasok, illetve a városlátogatásra utazók számára kínál kiváló megoldást, amennyiben a kiemelt ügyfélszolgálat, a néhány perces, könnyű séta vagy az ingyenes busztranszfer kényelmét is igénybe kívánják venni.
Hosszú távú megoldás

Hosszabb távollét, jól megérdemelt családi nyaralás esetén a legtöbb utasnak – a biztonságon túl – mindenekelőtt az alacsony ár jelent kiemelt szempontot. Számunkra a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér kedvező napi, illetve heti árakat kínáló Holiday és Holiday Lite parkolói ajánlanak optimális megoldást. A terminál épületétől az előbbi kategóriáktól némileg távolabb, 400-600 méterre található zónákból mindössze 6-10 perces, fedett járdán való könnyed sétával már el is érjük a check-in pultokat. A pénztárcabarát napidíjakat rendszeres akciós csomagok, kedvezmények teszik még vonzóbbá, melyekkel a reptéri parkolás a taxik viteldíjával is versenyre kel.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 22. 00:19, szerda | PR

Minden szőnyeg varázsszőnyeg

Lehet, hogy a címben foglalt kijelentés kicsit túlzónak tűnik, de igazából tény: egy szőnyeg teljesen átvarázsolja az otthonunk belsejét, és sokkal szebbé, valamint komfortosabbá tudja azt tenni. Hogy hogyan?

2019. Május 22. 00:17, szerda | PR

Miért igazi jolly joker a hitelkiváltás?

A hitelkiváltás kifejezést mindenki ismeri, de vajon mire használható ez a megoldás pontosan? Akinek van meglevő hitele, annak érdemes tudnia, hogy használható ki ez a lehetőség.

2019. Május 21. 23:58, kedd | PR

Mitől jó egy fordítóiroda?

Egyre több vonatkozó vállalkozást talál az ember, ha lefuttat egy keresést. Nem mindegy azonban, kire bízzuk papírjainak átültetését. Ha profi minőséget vár el, kizárólag profi partnerrel dolgozzon!

2019. Május 21. 23:55, kedd | PR

Itt a tavasz: a férfiaknak is ideje elővenni a lengébb öltözéket

Férfi divat, női divat… Manapság már nem szükségszerűen csak női kiváltság a változatos, stílusos öltözködés. Nincs ez másként a melegebb évszakokban sem, a férfiakat is egyre bővebb kínálat várja a boltokban.