Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Március 28. 18:06, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Többfelé 20 fok körüli maximumokkal ér véget a március

Többfelé 20 fok körüli maximumokkal ér véget a március

Napos, száraz idővel és többfelé 20 fok körüli maximumokkal ér véget a március – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken kezdetben csak gomolyfelhők lesznek az égbolton, majd fátyolfelhők sodródnak be északkelet felől, amelyek egyre nagyobb területen fogják szűrni a napsütést. Számottevő csapadékra továbbra sem kell számítani, esetleg egy-egy jelentéktelen zápor lehet a csoportosuló gomolyfelhőkből. Csak a keleti vidékeken élénkülhet meg időnként a légmozgás. A hőmérséklet a hajnali órákban mínusz 3 és plusz 5 fok között alakul. Napközben 13-18 fokig melegszik a levegő.

Szombaton és vasárnap derült vagy gyengén felhős, napos lesz az idő, csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet szombaton mínusz 3 és plusz 4, vasárnap mínusz 2 és plusz 6 fok között valószínű. A nappali maximumok szombaton 15-20, vasárnap 17-22 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.