Városlista
2019. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2018. December 09. 13:32, vasárnap | Helyi
Forrás: (x)

Ügyeletes Patika minden reggel finom reggelivel és kávéval vár Esztergomban

Ügyeletes Patika minden reggel finom reggelivel és kávéval vár Esztergomban

Újdonsággal várja a vendégeit december 10-től az esztergomi Pálinka Patika a Széchenyi tér sarkán.

Reggelizz úgy, mint egy király! – tartja a mondás. Mindezt pedig a különleges hangulatú Pálinka Patikában minden reggel megtehetjük december 10-től.

A Pálinka Patika minden nap „ügyeletes”, hiszen hétfőtől vasárnapig várja a vendégeit, de mostantól a megszokottnál korábban nyit. 7 és 10 óra között ugyanis már finom, minőségi reggeli is megtalálható a kínálatban, mely a Pálinka Patikához hűen egy látványos és latin szöveggel is ellátott menüt kapott.

A rohanás helyett szánjuk 10 percet a reggelire, amivel nyugodt körülmények között tudunk felkészülni a napra. A táplálkozástudósok is hangsúlyozzák: a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásból nem hiányozhat a reggeli!

A Pálinka Patika reggeli menüjén olyan finomságokat találunk, mint a pestos panini, a húsos ciabatta, a Pálinka Patika tortilla, a teljes kiőrlésű toast, a kolbászos toast, a Pálinka Patika müzli, vagy a francia reggeli.

A finom és egészséges ételek mellett pedig a szokásos finom és frissítő kávé különlegességek is elérhetők lesznek. Akár coffee to go verzióban, vagyis elvitelre menet közben fogyasztva.

További információk a Pálinka Patika kínálatáról és nyitvatartásáról ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 26. 23:12, vasárnap | Helyi

Így szavazott Esztergom és a térség - Végeredmény

Országosan 99,9 százalékos, Esztergomban pedig 100 százalékos feldolgozottság után közzétette a Nemzeti Választási Iroda a hivatalos EP-választási eredményeket.

2019. Május 26. 20:45, vasárnap | Helyi

Esztergomban többen szavaztak az országos átlagnál

Esztergomban 9 758 választópolgár szavazott, ez 42,65 százalékos részvételt jelent a legutolsó adatok szerint. Az idei magyarországi EP-választás országosan is rekord magas részvétellel zajlott le.

2019. Május 26. 14:27, vasárnap | Helyi

Eddig több mint 6 ezren szavaztak Esztergomban

Az országos átlagnál némileg magasabb a részvétel a városban.

2019. Május 26. 12:17, vasárnap | Helyi

Ezzel a kisfilmmel nyertek 1 millió forintot az Árpád-házi diákjai - VIDEÓ

Az Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola 9.a osztályos csapata részt vett a Netfit Class Challenge pályázatán, amelyre 80 osztály küldte be pályázati kisfilmjét.