Városlista
2018. június 25, hétfő - Vilmos

Hírek

2017. Szeptember 12. 12:48, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Új nevet kapott a Park Center

Új nevet kapott a Park Center

A bevásárlóközpark ugyan nem, de a neve megváltozott…

Zone Bevásárlópark – ez lett a neve az eddig Park Centerként ismert üzletegyüttesnek a Dobogókői úton. A szolgáltatások a szokásosak, és mint az országszerte 11 helyszínen működő központ hirdeti az oldalán: „könnyen megközelíthető áruházainkban ingyenes parkolással és a termékek széles választékával várunk. Nálunk egy helyen mindent megtalálsz!”

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 25. 12:48, hétfő | Helyi

Megvan, hogy miért késtek az esztergomi vonatok

Olvasónk jelezte, hogy hétfőn délelőtt jelentős késésekre lehetett számolni az Esztergom-Budapest vasútvonalon, ám az okát nem tudta megmondani. A MÁV azonban tájékoztatott a részletekről.

2018. Június 25. 08:40, hétfő | Helyi

Perceken múlt az élete a motoros felvonulással szembe jövő autó utasának

A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági motoros felvonuláson résztvevő motoros polgárőr segített egy szívinfarktust kapott férfit szállító autónak a Táti úton szombaton.

2018. Június 25. 07:50, hétfő | Helyi

Idén is óriási látványt nyújtottak az angyali motorosok – LÉGI VIDEÓ

Több száz motoros vett részt az idei, már negyedik a Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági motoros felvonuláson Dorogon és Esztergomban. Tóth Krisztián látványos videót készített az eseményről.

2018. Június 25. 07:40, hétfő | Helyi

Szombaton Szobi Tiborra emlékeznek a sakkozók – Várják a nevezőket!

Egykori kiváló játékosukra emlékeznek versennyel az esztergomi sakkozók. Még lehet nevezni a szombati Szobi Tibor hagyományos Schnell Sakkversenyre és Egyéni Gyermek Rapid Sakkversenyre.