Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. November 15. 08:25, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újabb infók a buszvégen folyó munkákról és lezárásokról!

Újabb infók a buszvégen folyó munkákról és lezárásokról!

A tervek szerint december 18-ig zajlik a csatorna-rekonstrukció.

Már csak a Kossuth utcáról lehet behajtani a Sissay közbe. A behajtani tilos mellett pedig kikerült egy parkolást jelző tábla is, ami buszoknak fenntartott helyet jelez – írtuk szerdán.

Mint beszámoltunk róla, a Simor János utcában a vízmű csatornafelújítást végez a következő időszakban a buszvégállomásnál. Emiatt át kellett szerveznie a közlekedési központnak a buszok érkezési és indulási útvonalát, és áthelyezni megállóhelyeit. Ezzel együtt szükség volt a Sissay köz egyirányúsítására is, mely mellett egyéb lezárásokra is kell majd számítaniuk a közlekedőknek.

Északdunántúli Vízmű Zrt. pedig arról tájékoztatott, hogy a társaság november 19-től december 18-ig végzi az ivóvíz hálózati rekonstrukciós munkálatokat, a Simor János utca páratlan oldalán a Magyar utca – Sissay köz közötti szakaszon.

„A munkálatok idején forgalomkorlátozás, forgalomterelés várható. A forgalomkorlátozással érintett szakaszokon a járművekkel az ingatlanra történő beállás nem minden esetben lesz biztosítható. Kérjük türelmüket és együttműködésüket a munkálatok gyors elvégzése érdekében. Megértésüket köszönjük” – emelte ki az Északdunántúli Vízmű Zrt. közleményében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT