Városlista
2019. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2018. Október 12. 16:56, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újabb infók az esztergomi autótüzekről

Újabb infók az esztergomi autótüzekről

Jelentős az anyagi kár, de nem sérült meg senki.

Kigyulladt egy kocsi Esztergomban és egy Kertvárosban – írtuk a minap. Most azonban újabb infókat tudtuk meg az esetekről.

Az esztergomi tűzeset a vaskapui menedékháznál történt szerdán este. Itt az előzetes hírek szerint nem egy, hanem két jármű gyulladt ki. Előbb egy személykocsi kapott lángra, majd a tűz átterjed egy mellette lévő kisbuszra is.

A tüzet szerencsésen eloltották az esztergomi tűzoltók, így nem terjedt tovább, de jelentős anyagi kár keletkezett. Az esetnél nem sérült meg senki.

Ahogy a kertvárosi tűzesetnél sem, ami csütörtök hajnalban történt a Szalézi út 15. előtti parkolóban. A lángokat itt is sikeresen megfékezték a tűzoltók.

Címkék: autó, autótűz, táz, tűzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 26. 23:12, vasárnap | Helyi

Így szavazott Esztergom és a térség - Végeredmény

Országosan 99,9 százalékos, Esztergomban pedig 100 százalékos feldolgozottság után közzétette a Nemzeti Választási Iroda a hivatalos EP-választási eredményeket.

2019. Május 26. 20:45, vasárnap | Helyi

Esztergomban többen szavaztak az országos átlagnál

Esztergomban 9 758 választópolgár szavazott, ez 42,65 százalékos részvételt jelent a legutolsó adatok szerint. Az idei magyarországi EP-választás országosan is rekord magas részvétellel zajlott le.

2019. Május 26. 14:27, vasárnap | Helyi

Eddig több mint 6 ezren szavaztak Esztergomban

Az országos átlagnál némileg magasabb a részvétel a városban.

2019. Május 26. 12:17, vasárnap | Helyi

Ezzel a kisfilmmel nyertek 1 millió forintot az Árpád-házi diákjai - VIDEÓ

Az Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola 9.a osztályos csapata részt vett a Netfit Class Challenge pályázatán, amelyre 80 osztály küldte be pályázati kisfilmjét.