Városlista
2018. július 19, csütörtök - Emília

Hírek

2018. Április 17. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Újabb részletek a kesztölci úti hármas balesetről – Többen is megsérültek

Újabb részletek a kesztölci úti hármas balesetről – Többen is megsérültek

Hárman is megsérültek a kesztölci úton történt balesetben hétfőn délután. Két személyautó és egy kisteher ütközött a 117-es úton.

Az elődleges katasztrófavédelmi információk még arról szóltak, hogy nem sérült meg senki. Mára azonban kiderült, hogy többen is, ráadásul az eset körülményeit is megtudtuk.

Egy Volvo vezetője két autó előzésébe kezdett a 10-es út felé a hosszú kesztölci lejtőn lefelé, közben azonban az előtte haladó kisteher kivágott, hogy szintén előzhessen. Ekkor ütköztek össze, majd a Volvo még a szabályosan közlekedő Renault-nak is nekicsapódott, majd mindketten az árokba kötöttek ki.

A hármas karambolban mindegyik járműben megsérült egy-egy utas. A sérülteket a mentők látták el, egyiküket az esztergomi kórházba szállították.

Fotók: szi-ti.com

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 19. 09:45, csütörtök | Helyi

Megyénkben folytatódik a Terminátor 6 forgatása

Komárom ipari parkjának egyik használaton kívüli csarnokában folytatódik a Terminátor 6 forgatása a spanyolországi felvételeket követően.

2018. Július 19. 09:36, csütörtök | Helyi

Körözött garázdát kaptak el Dorogon

Hat személyt fogtak el és öt főt, köztük két körözöttet állítottak elő szerdán megyénkben a rendőrök. Egy dorogi garázda kezén is kattant a bilincs.

2018. Július 19. 08:19, csütörtök | Helyi

Bírósági fellegvár lesz Esztergom - Ide költözik a legfelsőbb bíróság is?

Esztergomba költözhet a legfelsőbb bíróság – értesült a Magyar Idők. A lap szerint a Közigazgatási Felsőbíróság pedig már biztosan a városba települ át.

2018. Július 19. 08:08, csütörtök | Helyi

Állás azonnali kezdéssel Esztergomban!

ZÖLD-ÚT Esztergom Kft. keres azonnali kezdéssel raktáros- és anyagbeszerző munkatársat.