Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Szeptember 08. 12:05, hétfő | Helyi
Forrás: Sajtóközlemény

Utánpótlásért a Dorogi FC – Monostori Tivadar nevét viseli az új sportcentrum

Utánpótlásért a Dorogi FC – Monostori Tivadar nevét viseli az új sportcentrum

Felavatta új sportcentrumát a Dorogi FC Tokod-Üveggyárban szeptember 6-án, szombaton. A megújult lelátóval, öltözővel és nagyméretű műfüves pályával rendelkező létesítmény Monostori Tivadar nevét viseli a jövőben.

Miután a Tokod-Üveggyári önkormányzat hosszútávra használatba adta futballpályáját a Dorogi FC-nek, az egyesület saját forrásból felújította a létesítményt. A beruházás során az egyesület egyebek közt megújította a lelátót, korszerűsítette az öltözőket és egy nagyméterű műfüves pályát alakított ki.

A térség új sportcentrumát szeptember 6-án, szombaton avatta fel a Dorogi FC, a Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága valamint a települések vezetői. Az ünnepélyes átadón részt vett Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője, Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke, Tittmann János, Dorog polgármestere, Mayer László, a Dorogi FC elnöke és Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója valamint Erős Gábor FIFA-asszisztens is.

Utánpótlásért a Dorogi FC – Monostori Tivadar nevét viseli az új sportcentrum

Az eseményen elhangzott beszédekben Mayer László köszönetet mondott a megvalósításban segédkezőknek, mindazoknak, aki a sportcentrum két éve elkezdett megvalósításában a szervezési munkáktól kezdve a kivitelezésig részt vettek.

Popovics György emellett kihangsúlyozta a sport és az utánpótlás nevelés fontosságát, hozzátéve, hogy mindezt kitűnően szolgálja majd a térség új sportcentruma. A megyei közgyűlés elnöke hozzátette, a jövőben a korszerű körülmények között a sportcentrum összefoghatja a térség fiatal tehetségeit.

Utánpótlásért a Dorogi FC – Monostori Tivadar nevét viseli az új sportcentrum

A képen Erős Gábor, Völner Pál és Popovics György a labdarúgópalántákkal

A létesítmény az 1959-es gólkirály, a Tokodról Dorogra kerülő és a Bányászban 243 meccset játszó Monostori Tivadar nevét viseli, aki márciusban 77 éves korában hunyt el. A sportlétesítményt a hivatalos átadó ünnepség mellett egy utánpótlás torna is felavatta.

Utánpótlásért a Dorogi FC – Monostori Tivadar nevét viseli az új sportcentrum

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 14:56, szombat | Helyi

Halálos légi baleset történt Máriahalomnál

Lezuhant egy légi jármű, egy girokopter Máriahalom térségében, a pilóta meghalt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján szombaton.

2019. Április 20. 10:27, szombat | Helyi

Megszépült a Babits-ház – VIDEÓ

Elkészült a híres aláírásfal felújítása. Előkerült néhány új aláírás is. Az RTVE VIDEÓJA.

2019. Április 20. 05:00, szombat | Helyi

Színes programokkal folytatódik a Sonkaszegő

Színes programokkal, népszokásokkal és koncertekkel is várja a Sonkaszegő Fesztivál Esztergomban a közönséget Húsvét hétvégéjén.

2019. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Mozgásban az erő! - Esztergom futás és sportnap május 1!

Ingyenes nevezés, értékes nyeremények, ingyenes bemutatók és izgalmas programok. Ne hagyd ki május elsején a Magyar Rendészeti Sportszövetség Mozgásban az erő programjának 6. állomását Esztergomban!