Városlista
2018. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2018. Február 14. 13:25, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Véradás a hős esztergomi rendőr tiszteletére

Véradás a hős esztergomi rendőr tiszteletére

Idén is megrendezte hagyományos véradását a megyei rendőrkapitányság a 2008-ban hősi halált halt Borbély Zoltán emlékének tiszteletére. Esztergomban kedden többen is segítettek vérükkel az emlékezés mellett.

Miközben másokon segítenek, Borbély Zoltán posztumusz hadnagyra emlékeznek a rendőrök a napokban. A tiszteletadás mellett pedig az egyenruhások idén is megrendezték rendőrségi véradásukat, melyen bárki segíthetett.

Kedden ezúttal 38-an adtak vért az esztergomi kapitányságon, ahol az egyenruhások mellett segítettek vérükkel többek közt a Neuzer kerékpárgyár dolgozói is.

Az önkéntes véradással nemcsak Borbély Zoltánnak kíván a rendőrség emléket állítani, hanem tiszteleg azon rendőrök emléke előtt is, akik mindannyiunk biztonságának megóvása érdekében teljesített szolgálatuk közben haltak hősi halált.

Kapcsolódó cikk:

Tíz éve nincs köztünk a hős esztergomi rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2018. Február 22. 17:22, csütörtök | Helyi

Jelentkezz tartalékos katonának!

Toborzó időpontja: március 8., 9.30-11.00 óra Helyszín: Esztergom, Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza a Deák Ferenc utcában.

2018. Február 22. 13:52, csütörtök | Helyi

Citrom 60! - Kerek ünnep egy fergeteges koncerttel!

Tóth József Citrom, szólógitáros 60. születésnapját és a zenekar újjáalakulásának 5. évfordulóját ünnepeli a ComeOn együttes február 23-i koncertjével az esztergomi Sportalsóban.

2018. Február 22. 12:10, csütörtök | Helyi

Közös nagy ünnepre készül Esztergom és Maintal

A németországi Maintal delegációját látta vendégül Esztergom a minap. A találkozón a résztvevők a két város 25 éves testvérvárosi kapcsolatának alkalmából őszre tervezett ünnepség egyeztetésére került sor.

2018. Február 22. 11:48, csütörtök | Helyi

Zárás után nem szolgálták ki, ezért berúgta a dohánybolt ajtaját - VIDEÓVAL

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy csolnoki férfival szemben.