Városlista
2019. november 18, hétfő - Jenő

Hírek | Helyi

2012. Október 09. 11:55, kedd | Helyi

Internetről a kamasz gyerekek szüleinek

A számítógép, az internet a kamaszok életében címmel szülőklubbal várja október 15-én az érintetteket az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány a Szentgyörgymezői Olvasókörben.

2012. Október 09. 09:45, kedd | Helyi

Újra mozi Esztergomban, keddenként a Kaleidoszkóp Házban

Októberben minden kedd este filmvetítéssel várja az érdeklődőket a Kaleidoszkóp Ház a Vízivárosban. A hónap nyitó mozija Johnny Depp főszereplésével a Cry Baby című film lesz ma 19 órától.

2012. Október 09. 08:10, kedd | Helyi

Olaszországban is a legjobbak a leányváriak

Két nemzetközi csapatbajnoki címet is szerzett a Leányvári Judo SE a közelmúltban, a sportolók egy olasz tornán a nők és a férfiak között is nyertek. Emellett két magyar bajnoki címet is bezsebelt a klub a közelmúltban.

2012. Október 09. 07:45, kedd | Helyi

Újra európai rögbis fesztivál Esztergomban

Európai rögbis fesztiválnak ad otthont jövő nyáron Esztergom, erről múlt pénteken tárgyalt az európai veterán rögbiseket tömörítő szövetség vezetői, Tétényi Éva polgármester és az Esztergomi Vitézek vezetői a városházán.

2012. Október 08. 16:30, hétfő | Helyi

Olimpiai birkózó hősök Dorogon

Lőrincz Tamás olimpiai ezüstérmes és Módos Péter olimpiai bronzérmes birkózókkal találkozhatnak az érdeklődők szerdán a dorogi művelődési házban, ahova közönségtalálkozót szerveznek a dorogi birkózók.

2012. Október 08. 09:36, hétfő | Helyi

Játék, nyeremények, érdekességek a Ritkaságok Napján

A Múzeumok Őszi Fesztiválja országos rendezvénysorozat részeként az esztergomi múzeumok, a megyei levéltár és más kiállítóhelyek október 13-án Ritkaságok napja címmel egésznapos programra és játékra várják a látogatókat.

2012. Október 08. 09:09, hétfő | Helyi

Megnyílt Vatikánban a püspöki szinódus, Erdő Péter bíboros is az eseményen

A római Szent Péter téren bemutatott misével nyitotta meg vasárnap a világ püspökeinek szinódusát XVI. Benedek pápa. A vallási eseményen Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek is részt vesz.

2012. Október 08. 08:50, hétfő | Helyi

Kezét, lábát törhette volna a motoros

Szerencse, hogy nem történt súlyosabb sérülése annak a motorosnak, aki vasárnap bukott fel motorjával Sárisáp és Bajna között az erdőben. A 31 éves tarjáni férfi barátaival sötétedéskor a fák között száguldozott.

2012. Október 08. 08:48, hétfő | Helyi

Ittasan, papírok és műszaki nélkül autózott

Papírok nélkül, lejárt műszakival, ittasan vezetett és még a biztonsági övét sem használta az a férfi, akit vasárnap délután igazoltattak a dorogi járőrök Tokodaltáró belterületén, de ez még nem minden.

2012. Október 08. 08:20, hétfő | Helyi

Fizetésképtelenség, tüntetés, drogbukta - A hét hírei

Esztergom fizetésképtelenné vált, kifizetések maradnak el, szolgáltatások állnak le, országos tüntetés a városban, drogos iskolások buktak le Dorogon, egyebek közt mindez történt múlt héten. Heti hírösszefoglaló!

2012. Október 08. 07:41, hétfő | Helyi

Szakszervezetek Esztergomban a tisztességes munkáért

A világszerte meghirdetett akciónaphoz csatlakozva magyar és szlovák szakszervezetek képviselői együtt tüntettek a Mária Valéria híd esztergomi oldalán a tisztességes munkáért, a tisztességes foglalkoztatásért vasárnap.

2012. Október 07. 14:00, vasárnap | Helyi

Látványos pofonok gálája

Ismét megrendezi a Győzelmek Éjszakája K-1 szabályrendszerű Full-contact Gálát a Fighting Kempo Stílus. A kőkemény csatákat és akár KO-t hozó mérkőzéseket október 13-án a sportcsarnokban láthatják az érdeklődők.