Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. November 23. 11:57, hétfő | Helyi
Forrás: xxx

258 esztergomi kerékpárt adott át a polgárőrségnek az ORFK

258 esztergomi kerékpárt adott át a polgárőrségnek az ORFK

Az országos rendőrfőkapitány a napokban adott át 258 Neuzer kerékpárt az Országos Polgárőr Szövetségnek.

Az egységes megjelenésű, nagy teherbírású alkatrészekből álló flotta szállítási jogát az Országos Balesetmegelőzési Bizottság tenderén nyerte el az esztergomi kerékpárgyár- mondta el Neuzer András, a vállalat fő tulajdonosa.

A társaság három alkalommal, eddig összesen közel ezer kerékpárt szállított a polgárőrségnek egységes kivitelben. Az átadott kerékpárokkal kapcsolatban nem érkezett minőségi reklamáció. A járművek szétosztásáról az Országos Polgárőr Szövetség gondoskodott - tette hozzá a vállalat vezetője.

A járművek fehér festést kaptak Polgárőrség felirattal. A kerékpárok aluvázasak, dupla falú felnivel, defektvédelemmel ellátott abronccsal. A járműveket szennyeződésekre érzéketlen agyváltóval szerelték, az élettartam növelése érdekében a lánc is jórészt zárt tokban fut.

Az 1996-ban alapított Neuzer Kft. Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú, független kerékpárgyára, termékeinek felét Hollandiába exportálja, további jelentős piacai: Németország, Szlovákia és Szlovénia. A társaság teljes kapacitáson évente 120 ezer kerékpár legyártására képes.

A vállalat 2013-ban 3,2, 2014-ben 4,3 milliárd forintos árbevételt ért el, ennek kétharmada exportból származott. A cégcsoport Magyarországon több mint 100 munkavállalót foglalkoztat, elsősorban saját fejlesztésű és tervezésű kerékpárokat készítenek. Termékeiket belföldön saját dealer hálózatban, üzletláncokban, külföldön nagykereskedők közreműködésével értékesítik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.