Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Augusztus 11. 12:15, szerda | PR
Forrás: (x)

3 tipp, hogyan dobd fel otthonod megjelenését

3 tipp, hogyan dobd fel otthonod megjelenését

Amikor a lakást szeretnénk díszíteni, sokan egyből a növényekre és a szőnyegre asszociálnak. Pedig ennél sokkal gazdagabb lehetőségünk van arra, hogy igazán egyedivé varázsoljuk otthonunkat.

Cikkünkben most három tippet hoztunk neked, hogy mire figyelj az igazán sikkes dekoráció kialakításához.

Színözön

A legtöbb lakás fala egyszínű, emellett leginkább barna árnyalatú bútorokkal szokás berendezni a szobákat. Ez könnyen egyhangúvá válhat, ha nem figyelünk oda az apró részletekre. Válogassunk olyan elemeket, amik színe feldobja a szobát - a pasztell színek puha és fiatalos hangulatot kölcsönöznek a lakásnak, míg az élénk árnyalatok lendületessé teszik a megjelenést. Ezeket akár egy szőnyegen vagy párnahuzaton is megjeleníthetjük, vagy az apróbb, polcokon elhelyezhető dekorációkkal jeleníthetjük meg, például egy váza vagy egy könyvkitámasztó színével.

Figyeljünk a textúrára is: a sikkes hatáshoz válogassunk króm vagy üveg anyagú elemeket, a robosztus stílus pedig az agyagot és a fát hívja magával.

Spiritualitás

Természetes, hogy sokan hisznek valami természetfelettiben - és ezt az otthonukban is bátran tükrözhetik. Az angyal szobrok kedves és bohém megjelenése barátságossá teszi a polcokat, de a bejárati ajtó mellett lévő kis asztalon is csinosan mutathatnak. Válogathatunk álomfogókat, vagy beszerezhetünk pár gyertyát, izgalmas tartókkal, amikkel egységessé tehetjük a szoba megjelenését.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Kész vagy “Csináld magad” dekorációk

Válasszunk olyan dekorációs kellékeket, amelyek életet lehelnek a szobába, és szokásainkat vagy stílusunkat erősítik fel. Ha például szeretsz varrni, vagy díszíteni, egy kosárba helyezhetsz többféle elemet évszaknak megfelelően: például pár élénk színű tollat, művirágot összetűzhetsz egy kellemes szalaggal; vagy egy rózsakoszorút áraszthatsz el szárított gyümölcsökkel.

A fotó forrása: Ewalds.hu

Bármelyik kellékre is esik a választásunk, ezekkel a tanácsokkal nem lőhetsz mellé!

Címkék: dekoráció, lakás, otthon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.