Városlista
2020. április 3, péntek - Buda, Richárd

Hírek

2020. Február 27. 14:53, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

300 ezer forint jár a toplistás bűnöző nyomravezetőjének - FOTÓN

300 ezer forint jár a toplistás bűnöző nyomravezetőjének - FOTÓN

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki egy többszörösen körözött férfi kézre kerítéséért.

A Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja 2017. október 17-én kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki a 27 éves Buttinger Zoltán ellen, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A férfi ellen 2017. december 19-én európai, majd 2018. október 18-án nemzetközi elfogatóparancsot rendelt el a Tatabányai Törvényszék. További elfogatóparancsok vannak még érvényben új pszichoaktív anyaggal visszaélés, kábítószer birtoklása vétség, testi sértés bűntett elkövetése miatt is – közölte a rendőrség.

Információk alapján a rendőrség körözési toplistáján szereplő Buttinger Zoltán az Egyesült Királyságban tartózkodhat.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300 ezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Buttinger Zoltán felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett – tette hozzá a rendőrség.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 17:48, péntek | Helyi

Kigyulladt egy teherautó Kertvárosban - FOTÓK

Óriási füsttel égett. A lángok a Határ utcában csaptak fel.

2020. Április 03. 16:41, péntek | Helyi

A leendő elsősök beiratkozásáról tájékoztat a Babits iskola!

Nagyon sok szeretettel várja a leendő elsősöket: Szabó-Szaller Iza és Janigné Bartos Ildikó!

2020. Április 03. 16:06, péntek | Helyi

Szobon van egy koronavírus-fertőzött

A szobi polgármester bejelentette a Szobinfó facebook oldalon, hogy van egy koronavírus-fertőzött Szobon is.

2020. Április 03. 15:39, péntek | Helyi

Jópofa videóban kérnek A mi kis falunk színészei - VIDEÓ

Kedves Mi kis falunk rajongók!