Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2020. Július 13. 18:19, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

500 forintért egész nap hajókázhatunk már Esztergomból is!

500 forintért egész nap hajókázhatunk már Esztergomból is!

Újabb hajójáratok indulnak a népszerű lehetőség kibővítéseként. Már Esztergom is bekapcsolódik a dunakanyari hop-on hop-off hajókázási lehetőségbe.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, Völner Pál államtitkár, mint a térség országgyűlési képviselője, és Spányik Gábor, a MAHART PassNave Kft. ügyvezetője jelentette be a nagy sikerű dunakanyari körjárathoz kapcsolódó két új hajójárat indulását a dömösi kikötőben hétfőn.

A MAHART PassNave Kft., mint többségi állami tulajdonban lévő társaság, a vonatpótló hajójárat sikerein felbuzdulva indította el dunakanyari hop-on hop-off járatát, mely Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon közlekedik.„A járat népszerűségét látva indokolttá vált további lehetőségek bekapcsolása a hajózásba. Ez alapján örömmel jelentjük be, hogy kapcsolódó körjáratot kapcsolunk a nagy sikerrel működő Hop-on hop-off, valamint a menetrendi szentendrei járathoz” – közölte a hajótársaság közleményében.

Az Esztergom és Zebegény között közlekedő új járat pénteken, szombaton és vasárnap, naponta két alkalommal közlekedik, és Zebegényben lehetőséget biztosít a dunakanyari Hop-on hop-off járatra történő átszállásra. A járat e hét péntektől várja utasainkat.

A másik menetrendi újdonság Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád útvonalon közlekedik a nagyobb távolság miatt napi egyszer pénteken, szombaton és vasárnap, mely szintén e hét pénteken indul.

Jegyár: egységesen 500,-Ft/fő/nap, kerékpár 200,-Ft/dbEzek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 16:57, csütörtök | Helyi

Idén ennyi hosszú hétvégénk lesz

Lesz több háromnapos, sőt még négynapos is.

2021. Január 21. 10:05, csütörtök | Helyi

Felborult egy autó Bajna határában

Újabb baleset történt térségünkben.

2021. Január 21. 05:47, csütörtök | Helyi

Gyere hozzánk bringa szervizesnek vagy egyedi kerékpár szerelőnek!

Az esztergomi Neuzer Kft., munkatársakat keres az esztergomi mintaboltjában található kerékpár szakszervizbe, valamint szintén esztergomi ipari parki gyártóbázisára, egyedi és minta szerelő munkakörbe.

2021. Január 20. 17:48, szerda | Helyi

Rendszámuk részlete buktatta le a teraszajtós bandát

Rendszámtöredék volt az első nyom, amelyen az esztergomi zsaruk elindultak, hogy aztán más megyei rendőr-főkapitányságokkal együttműködve közel hatvan betörés tetteseire bukkanjanak.