Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2014. Április 11. 08:35, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

500 forintért verekedtek – majd egy anyai pofon térítette észhez

500 forintért verekedtek – majd egy anyai pofon térítette észhez

A tokodi gyanúsított úgy gondolta, verekedéssel maga is meg tudja oldani a problémát. Önbíráskodás elkövetésének gyanúja miatt végül eljárás indult ellene. Hiába kapott egy jól irányzott nevelő pofont édesanyjától.

Verekedéshez riasztották a dorogi rendőröket április 9-én Tokodra. Egy 19 éves férfi bántalmazta ismerősét. Elmondása szerint azért ütött, mert a sértett tartozott neki 500 forinttal. Ezt követelte vissza tőle, de ismerőse ezt nem adta, mondván korábban már visszafizette tartozását. A két fiatal férfi között szó szót követett, majd H. Roland ütni kezdte a sértettet. A verekedésnek a gyanúsított édesanyja vetett véget, aki egy jól irányzott nevelő pofont adott fiának és haza zavarta. H. Roland fenyegetések közepette elindult otthona felé, de ekkor még egy gyors mozdulattal elvette a sértett pulóverét. A helyszínre érkező egyenruhások elfogták H. Rolandot és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. A rendőrségen gyanúsítottként hallgatták ki a 19 éves férfit és ellene – szabadlábon hagyása mellett – önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.