Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Március 13. 07:32, csütörtök | Helyi

"800 milliós" Hídlap jelképes áron eladó - közlemény

A városházi kabinetfőnök Hídlap vonatkozásában tett „800 milliós” becslésével kapcsolatban szeretnék tájékoztatni minden érdeklődőt a valós tényekről. - EHIR Kft. közlemény

A www.hidlap.hu domain eladására azért került sor, mivel aTétényi Éva által elindított adósságrendezési eljárás következtében a Hídlapot üzemeltető EHIR Kft. fizetésképtelenné vált. Az önkormányzat a mai napig több tízmillió forinttal tartozik a cégnek, amely mára már a domain név és tárhely éves, pár ezer forintos díját is képtelen kifizetni.

Kifejezetten azért, hogy a tartalmak és a befektetett munka ne vesszenek kárba, egyetlen ésszerű megoldás a www.hidlap.hu értékesítése volt.

A Hídlap tényleges és jelenlegi jogtulajdonosa továbbra is az EHIR Kft. Biztos vagyok benne, hogy a tulajdonos Strigonium Zrt. és azon keresztül Esztergom város önkormányzata meggyőzhető, hogy a kabinetfőnök úr által 800 milliós értékűre taksált Hídlapot cégestől 1 forint vételár plusz 50 millió forint adósság megfizetése mellett értékesítse.

Tisztelettel megkérek mindenkit, ne keltsen hamis látszatot, és ne tegyen úgy, mintha nem tudná, hogy a Hídlap továbbra is az üzemeltetőjénél tulajdonban van - hiszen eladásra csupán a hidlap.hu domain és weboldal került - és bármikor, bárki a „becsült” 800 milliós érték töredékéért ne vásárolhatná meg. Amennyiben a kabinetfőnök úrnak, vagy bárki másnak van olyan befektető ismerőse, aki az 50 és 800 millió forint közötti értéket hajlandó a Hídlapra fordítani, kérem jelezze, azonnal kezdeményezem a tulajdonosi egyeztetést és a képviselőtestületi ülés összehívását.
További részletek a csatolt közleményben.

Üdvözlettel
Bukovics Krisztián
EHIR Kft. ügyvezető

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.