Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Május 15. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: (x)

A benzinmotoros vagy az elektromos ágvágó éri meg jobban?

A benzinmotoros vagy az elektromos ágvágó éri meg jobban?

Egy kertet nem csak az ápolt pázsittal, és szép virágoskerttel tehetünk igazán egyedivé.

A gyümölcsfák ültetésével nem csak a termésével gazdagodhatunk majd, de tavasszal, amikor virágba borulnak, szemet gyönyörködtető látványt is fognak majd biztosítani a tulajdonosainak. Ahogy növekednek a fák, évente érdemes lesz majd megmetszeni őket, hiszen ezzel tudjuk befolyásolni, hogy mennyi és milyen minőségű termés lesz majd rajtuk. Az, hogy mely évszakban ideális az ág ritkítást megcsinálni, fajtánként változó lehet, célszerű utána olvasni, vagy hozzáértő személy segítségét kérni. Ami biztos, hogy magas fák esetében már nehézséget okozhat a nehezen elérhető, és vastag ágak leszedése egy egyszerű kézi fűrésszel. Megoldást jelenthet a nagyobb teljesítményű ágvágók használata!

Aki hasonló gép vásárlásán gondolkodik a fentebb felsorolt problémák miatt, annak több lehetőség közül is lehet választani. Az egyik opció, ha elektromos ágvágót vásárol, a másik, ha benzinmotoros ágvágó mellett dönt. Több szempontot is érdemes végiggondolni, mielőtt választ a benzinmotoros és az elektromos ágvágó között. Az egyik lényeges különbség a két típus között az eszközök súlya. A benzinmotoros ágvágók általában nehezebbek, ezáltal nagyobb erőfeszítésre lesz szükség a munka során, ami huzamosabb használat mellett lehet majd érezhető. A másik dolog, ami befolyásolhatja a választást, az az áruk. Igaz, hogy a benzines verzió nagyobb teljesítményre lehet képes, ám ez az árán is megmutatkozik.

A linkelt oldalon látni lehet, hogy mennyibe kerülnek az elektromos ágvágók, és mennyibe a benzinesek. Hasonlóság, hogy mindegyik teleszkópos nyéllel rendelkezik, tehát mind a kettő verzióval gyorsan és egyszerűen le lehet szedni a felesleges, magasan lévő ágakat. Hogy milyen szempontok a fontosak valakinek ezeknél a szerkezeteknél, azt mindenki eltudja dönteni, és az alapján mérlegelni, hogy hosszútávon melyik vásárlása éri meg jobban. Ami biztos, hogy az EMAKI webáruház oldalán mind a két fajta ágvágóból lehet találni, és a termékek jellemzők alapján egy összehasonlítás után megrendelni a szimpatikusabbat.

Érdemes rendszeresen ellátogatni az oldalra, hiszen mindig lehet találni akciókat, így lehetséges, hogy pont azt tudja majd kedvezményes áron beszerezni, amire épp szüksége lesz. Amennyiben érdekli a kertápolás, és igazán gyönyörű pázsitot szeretne, olvasgasson az oldalon található cikkek között, ahol sok hasznos és érdekes tippet kaphat majd a témában. Bármilyen kérdése is lenne a kinézett termékekkel kapcsolatban, az itt található elérhetőségek egyikén célszerű felvenni a kapcsolatot az oldal munkatársaival, akik a segítségére lesznek majd mindenben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT