Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Február 28. 07:11, hétfő | Helyi
Forrás: esztergom.hu

A Deák Ferenc utcai munkálatok miatt forgalomkorlátozás várható a Szent Miklós közben

A Deák Ferenc utcai munkálatok miatt forgalomkorlátozás várható a Szent Miklós közben

Március1-től március 3-ig, keddtől csütörtökig 7:30- 16:00 óra között lezárásra kerül a Szent Miklós köz Esztergomban. A fenti időpont alatt a Széchenyi térre sem lehet gépjárművel behajtani.

A forgalomkorlátozásról az esztergom.hu oldalon adott hírt városunk önkormányzata.

"Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Deák Ferenc utca rekonstrukciójának részeként a Deák Ferenc utca és a Szent Miklós köz kereszteződésében a kivitelező a csapadék-csatorna építési munkálatait végzi. Az építési munkákkal érintett csapadék-csatorna befogadó akna a Deák Ferenc utca, a Szent Miklós köz és a Széchenyi tér útcsatlakozásának közepén helyezkedik el, ezért szükségessé vált a Deák Ferenc utca mellett a Szent Miklós köz forgalmának ideiglenes korlátozása is.

A kivitelező tájékoztatása szerint a munkálatokat gyorsított ütemben, a jövő hét folyamán keddtől csütörtökig, azaz 2022. március 1. és 2022. március 3. között végzik.

Mivel a Széchenyi tér korlátozott gépjárműforgalmi lehetőségei miatt kerülőút más módon nem biztosítható, ezért a dísztér ingatlanainak megközelítése céljából csak munkaidőn kívül – reggel 7:30 előtt és délután 16:00 után – lehet behajtani a Szent Miklós közbe, és kizárólag 3,5 t össztömeg alatti gépjárművel.

A fenti munkavégzési időszak alatt, a napi munkavégzési idő után a 3,5 t össztömeg alatti gépjárművek részére biztosítják a behajtást.

Kérjük az arra járókat, hogy az érintett útszakaszon a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően, különös figyelemmel a súlykorlátozásra, fokozott óvatossággal és körültekintően közlekedjenek!

Türelmüket köszönjük."

Borítókép: esztergom.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.