Városlista
2023. január 27, péntek - Angelika

Hírek

2022. Október 07. 16:08, péntek | Helyi
Forrás: MX Track.hu / Piliscsév - Esztergom

A FINÁLÉ! CSAPATBAJNOKI MOTOCROSS VERSENY ÉS A 2022-ES DÍJÁTADÓ GÁLA!

A FINÁLÉ! CSAPATBAJNOKI MOTOCROSS VERSENY ÉS A 2022-ES DÍJÁTADÓ GÁLA!

A Csapatbajnoki motocross verseny és díjátadó gála a motocross szezon méltó lezárása egy patinás helyszínen a PILISCSÉVI MOTORSPORT CENTRUMBAN!
Ez a rendezvény több lesz, mint egy motocross verseny!

A Junior kategóriának még az utolsó bajnoki pontokért folyik a harc a dobogós helyezésekért, a csapatok pedig a megszokott módon három fővel vágnak neki a Piliscsév-i dombokon a legfényesebb érmekért és díjakért! Betétfutamként a VALVOLINE támogatásával lesz meghívásos versenyünk is a WOMAN OPEN - MX OPEN és az MX 2 kategóriának is, ami inkább a hobby szintű versenyzőket célozná meg!

Láthatjuk ismét a pályán hazai versenyzőinket is, az idei év Magyar bajnok Gál Lilit és az összetett második helyezett Pergel Bencét!

Idén újdonság lesz az online szurkolás is amit led falakon fogunk kivetíteni! (erről bővebb info majd a facebook oldalon)
Kiegészítő programokkal, élő zenével és magas szintű vendéglátással próbálunk fesztivál hangulatot teremteni a nézők számára is. Gyermekek részére ingyen ugrálóvár, lufi, nyereményjátékok és motoros oktatás (CL4 OFF ROAD MOTOROS ISKOLA) lesz a terítéken, a 14 felettiek számára pedig elektromos roller és motor túra lehetőséget biztosítunk a környező dombokon!

A rendezvénysátorban egész napos programokkal várjuk a nézőket, mint például a Bajnokok köztünk élnek cím alatt Szabó Róbert a MOTO GP kommentátora Talmácsi Gábor segítségével tesz fel kérdéseket a fiatal tehetségeknek. A VALVOLINE érdekes rövid szakmai termékbemutatót és nyereményjátékot tart a termékcsaládról és még sok-sok meglepetés várható napközben.

A verseny lezártával megkezdődnek majd a napi díjátadók a rendezvénysátorban. Utána felkészülnek a 2022-es DÍJÁTADÓ GÁLÁRA ahová csak vacsora jeggyel lehet majd belépni 19- 21 óra között, de látható lesz a nyitott sátoron keresztül!
Az után 21.00 órától kezdetét veszi a PARTY, élő zenével a SAXO DISC és Bufi DJ- val az ott maradt nézők és versenyzők számára.

Kövessétek figyelemmel a facebook és instagram oldalunkat!

Belépőjegyek:
- Felnőtt 2000 Ft
- Diák 1000Ft
- Gyermek és Nyugdíjas INGYENES
- V.I.P. Belépő 5000 Ft (benti parkolás, V.I.P. tetőterasz, V.I.P. rajt szektor nézőhely)

Várunk mindenkit szeretettel!

Motorcross kategóriák: 50-65-85 ccm WOMAN / MX1 / MX2 / MX OPEN

https://www.facebook.com/mxtrack.hu/?ref=hl

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.