Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Május 27. 21:39, szombat | Helyi
Forrás: Fokról Fokra Alapítvány

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

Köszönet a TESCO-nak ,köszönet a vásárlóknak!

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatának 12. fordulójában a 45-ös körzetben (esztergomi és dorogi áruház) a legtöbb szavazatot a „Fokról-Fokra” a Fogyatékos Gyermekek Neveléséért és Oktatásáért Alapítvány „Együtt sikerülni fog – Közösségi tér kialakítása a szabadban” című projektje kapta, így 400.000 Ft támogatásban részesült az alapítvány.

Batyikné Csőke Ágnes, az alapítvány elnöke portálunknak elmondta, hogy az eredményeket február végén hirdették ki, a projekt pedig most fejeződött be.

Május 25-én igazi piknik hangulat uralkodott az esztergomi Montágh iskola kertjében. „…A szép napsütéses időben eszem-iszom piknikkel ünnepeltük az új közösségi tér átadását, melyet a Tesco pályázatával sikerült megvalósítanunk. A jó hangulatú rendezvényen Somoskői Mária, az esztergomi Tesco vezetője is részt vett, aki édességgel és ajándékkosárral lepte meg a gyerekeket!” – emelte ki az alapítvány elnöke, majd megjegyezte, hogy az aktív, szorgalmas szakiskolás fiúk külön édességjutalmat is kapta! „Köszönet Schlenk Mária gyógypedagógusnak, a szakmai program felelősének, a Tesco-nak és nem utolsó sorban a vásárlóknak.”

Címkék: montágh, pályázat, tesco

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.