Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Augusztus 25. 04:54, kedd | Helyi
Forrás: (x)

A hangulatos kerti tó dekorációk titka

A hangulatos kerti tó dekorációk titka

Szerencsés vagy, ha elég hely van a kertedben egy kis tavacskának, de tudod, hogyan teheted igazán hangulatossá? Mutatunk néhány tippet, amivel a maximumot hozhatod ki belőle!

Ha kertes házban laksz, vagy nyaralód van, és van benne egy dísztó, akkor talán az elmúlt több időd volt ezt csinosítgatni. De mi van akkor, ha még mindig úgy érzed, hogy hiányzik belőle valami?

A tavacska önmagában is szép lehet, de pár extrával igazán különleges pihenőhelyet alakíthatsz ki belőle.

Ideális kerti tó dekoráció például néhány, a valódira megtévesztésig hasonlító madár, vagy különböző színekben pompázó tavirózsa. Ezek esetében persze oda kell figyelned, hogy élethű legyen és giccsmentes, mert különben pont az ellenkező hatást fogod elérni. Ezen az oldalon megtalálod a récét, a hattyút és a kiskacsát, de egy gólyát is állíthatsz a tó közepére! Biztos jól mutatnának a kerti tavon, és egyes darabok még kártevőkelriasztására is alkalmasak – nem minden madár szeret ám odaszállni, ha már messziről látja a konkurenciát.

Ha egy kis japán hangulatot varázsolnál kertedbe, egy bambusz vízhimbával tökéletes lesz a hatás. Ha pedig szeretnél egy kis privát szférát biztosítani a tavad körül, a bambusznád kerítésekkel gyorsan elszeparálhatod a kert ezen részét.

A Profigazda.hu egy olyan gazdabolt, amely valós raktárkészlettel rendelkezik, több mint 12 ezer terméket tartanak raktáron, így bármikor jut eszedbe, hogy SOS kell valami a gyönyörű tavadhoz, azonnal meg tudod rendelni. Természetesen Esztergomba is kiszállítják, rövid időn belül: a rendelés után maximum 24 órát kell várnod, és már be is építheted az adott dekorációt a kertedbe!

Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, mert nem tudod, melyik terméket válaszd, megkeresheted őket emailben vagy telefonon, biztos lehetsz benne, hogy a kollégáik készségesen és kimerítően fogják megadni neked a választ.

Érdemes az oldalon folyamatosan figyelni az aktuális kedvezményeket, a VIP lehetőségeket is, mert sokat spórolhatsz a kerti tó dekorációján is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.