Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2011. Szeptember 19. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

A hollywoodi sármőr cáfolja, hogy Jennifer Lopezzel jár

A hollywoodi sármőr cáfolja, hogy Jennifer Lopezzel jár

Ha valaki olyan sármos, mint Bradley Cooper, nem csoda, hogy mindenki azt találgatja, vajon ki lesz az a szerencsés hölgy, aki elnyeri kegyeit. És ahogy az már lenni szokott, az összes, mellette feltűnő nővel összehozzák

Ezzel szemben a Másnaposok sztárja nem győzi hangoztatni, hogy egyedülálló. Azzal védekezik, hogy a munkája túlságosan lefoglalja, és elég izgalmat ad neki ahhoz, hogy a nők társaságára eszébe se jusson vágyni. Sőt, egy ideje már az is idegesíti, hogy a sajtó a magánéletéről faggatja, miközben ő szívesebben beszélne aktuális munkájáról - írja az Új Ász.

- Rendkívül izgalmas az új film, amit forgatok, bár a randizásokra valóban nem hagy elég időt - árulta el, ugyanakkor pár napja mégis a válófélben lévő Jennifer Lopezzel látták egy New York-i étteremben kettesben, ráadásul igencsak romantikus hangulatban.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.