Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Február 18. 14:35, péntek | PR
Forrás: (x)

A hőn vágyott fiatalság – nem mindegy, milyen áron!

A hőn vágyott fiatalság – nem mindegy, milyen áron!

Teljesen természetes dolog, hogy amint elérjük a sokadik X-et életünkben, és tükörbe nézve ez kezd megmutatkozni rajtunk, vagy esetleg érezzük a mindennapi aktivitás közben, gondolkodóba esünk.

Hogyan nyerhetnénk vissza pár évet? Hogyan lehetnék fittebbek, fiatalosabbak? Ilyenkor persze jönnek a ránctalanító krémek, egyes esetekben a botox vagy a plasztikai műtétek. Míg a férfiak sokszor potencianövelő szerek után nyúlnak…

Első az egészség

Véssük jól az eszünkbe: a korosodás bár megviselő lehet, mégse akarjuk mindenáron egy huszonéves életét élni! A különféle természetellenes készítmények és sebészi beavatkozások talán ideig-óráig jó döntésnek tűnnek, de ezeknek szinte mindig meg kell fizetni az árát – és itt nem csak a pénzre gondolunk.

Egy botoxos kezelés talán éveket fiatalít látszólag, de négy hét múltán szörnyülködve nézünk majd a tükörbe, ha esetleg még nyúzottabb lesz a képünk, mint előtte. Sok ránctalanító krém pedig teljesen haszontalan vagy épp komoly mellékhatásokkal jár.

Az egészségünk a legnagyobb kincs, bármilyen közhelyesen is hangzik, ne dőljünk tehát be az ócska marketingfogásoknak. Általában ezek eredményeképp szoktak az emberek különféle megbízhatatlan módszerekhez fordulni, amiknek nincs mindig jó vége.

A fiatalság belülről indul

A külső a belsőnk látható megnyilvánulása. Ez nem csupán gondolkodásmódunkra, de szervezetünkre is igaz. Ha viszont tényleg szeretnénk elősegíteni valamilyen formában „megfiatalodásunkat”, mindig válasszunk természetes készítményeket, amelyek a szervezetünk működését segítik.

Ilyen természetes növényi készítmény például a hatékony fügekaktusz olaj, amely E-, F- és K-vitaminokkal, esszenciális zsírsavakkal és magas antioxidáns-tartalommal sejtszinten segíti a bőr vitalitását, ezzel együtt pedig természetesen a fiatalos kinézetét is. Természetesen egy ilyen naturális készítménytől nem várhatjuk el, hogy egy botoxterápia instant megoldását nyújtsa számunkra, viszont cserébe maradandó és egészséges megoldást kínál.

Megoldás a hálószobai gondokra

Ahogy a hálószobában felmerülő problémákra is találhatunk természetes alternatívát férfiak és nők számára egyaránt a különféle superfoodok formájában. Ilyen élelmiszer a perui maca, amelyet már az ősi inkák is alkalmaztak. Ez a növény nem csak a potenciált javítja, de erősíti az immunrendszert és a stresszt is csökkenti – továbbá számtalan egyéb jótékony hatással bír szervezetünkre.

A fotó forrása: pim pic/ Shutterstock.com

Címkék: egészség, fiatalság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.