Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Április 20. 13:23, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

A kijárási korlátozás idején is kábítószerrel árult egy Pécsen letartóztatott férfi

A kijárási korlátozás idején is kábítószerrel árult egy Pécsen letartóztatott férfi

Új pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt tartóztatott le a Pécsi Járásbíróság egy férfit, aki a kijárási korlátozás idején is droggal kereskedett a baranyai megyeszékhelyen.

A 29 éves magyar férfi tavaly novembertől egészen az elmúlt napokig adott el kábítószereket ismerőseinek a Pécsi Törvényszék – a múlt pénteken egy hónapra elrendelt letartóztatásról kiadott – hétfői közleménye szerint.

Kiemelték: a férfi a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozások idején is folytatta tevékenységét. A tőle kábítószert vásárló ismerőseit autóval Pécsre szállította, a városban beszerezte a kért anyagot, és a kocsiban eladta számukra.

A férfit azért tartóztatták le a bíróság közleménye szerint, mert a szabadon hagyása a bizonyítást veszélyeztethetné, a tanúkat befolyásolhatná, s mivel maga is kábítószer-fogyasztó, bejelentett munkahellyel és jövedelemmel nem rendelkezik, újabb bűncselekményt követhetne el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.