Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2022. Január 14. 18:25, péntek | PR
Forrás: (x)

A kikapcsolódásnak sok formája van. Te hogy szoktál feltöltődni?

A kikapcsolódásnak sok formája van. Te hogy szoktál feltöltődni?

Mindenki szeret lazítani és az embereknek szüksége is van kikapcsolódásra, hiszen ez segít feltöltekezni és talán ezek az én-idők adnak elegendő energiát a mindennapi munkához.

Sokféle hobbi létezik úgy, mint film - és sorozatnézés, könyvolvasás, sporttevékenységek és estig lehetne folytatni a sort.

Az emberek nem egyformák, mindenki különbözőképpen vezeti le a benne felgyülemlett stresszt. Még a filmnézési szokások sem egyeznek stresszhelyzetben. Míg egyesek a könnyű, szórakoztató vígjátékokért vannak oda, addig mások éppen a feszültséggel teli filmekben lelik örömüket. Én is ebbe a kategóriába tartozom. Ráadásul élek - halok az utópisztikus sztorikért, amelyek egy elképzelt világba kalauzolnak, ami talán egyszer velünk is megeshet.

Hasonló jellemzőkkel bíró film a Hang nélkül, amelynek nemrégiben láttam a második részét. John Krasinski egy olyan elképzelt világot álmodott vászonra, amelyben egyetlen emberfia sem szeretne létezni. Különös képességű szörnyek lepik el a Földet. Ha zajt hallanak, azonnal lecsapnak. Nem véletlen, hogy emberek milliói halnak meg, hiszen hogyan is lehet zaj nélkül élni? Az Abbott családnak azonban sikerült. Jelnyelvvel és suttogva kommunikálnak, ennek ellenére is akad az életükben bőven tragédia. A szülők, Evelyn és Lee, illetve a gyerekeik egy új életre rendezkednek be, hogy túléljenek, hogy alkalmazkodni tudjanak az új világhoz.

Nem nézek rendszeresen filmeket, rendszerint kiválogatok magamnak pár érdekesnek tűnőt, de más stresszlevezetési módot is választok. Mint ahogyan sok ember teszi. Jellemzően olvasással, sportolással töltöm a szabadidőmet, de az sem ritka, hogy a playamo.com oldalon merülök kicsit el az online kaszinó játékok világában.

A stressz levezetésének, a kikapcsolódásnak, számtalan módja van. Mindenkinek meg kell találnia azt a szórakozási lehetőséget, ami örömet okoz. Én például már nagyon várom, hogy nekiüljek Justin Cronin trilógiájának, de lehet az Utódlás 3. évadát kezdem el, amely sorozatot kifejezetten a zenei aláfestés miatt zártam a szívembe. Talán nem véletlen, hogy Nicholas Britell eddigi élete során ennyi díjat nyert már.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 19. 12:00, csütörtök | PR

Mi mindenre jó egy ózongenerátor?

A kellemetlen szagokkal, vírusokkal és baktériumokkal folyamatosan ádáz küzdelmet vívunk, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legmesszebbről elkerüljük őket.

2022. Május 19. 09:07, csütörtök | PR

Erre figyelj a sminkeszközök tisztántartásánál!

Szinte minden női neszeszerben lapul egy rúzs, alapozó vagy szempillaspirál, amelyet nem csak a tulajdonosa, hanem a kórokozók is szeretnek.

2022. Május 17. 14:29, kedd | PR

Online casinó – Az alapok

Az internetes szerencsejáték népszerűsége töretlen: szinte minden nap megjelenik a virtuális térben egy újabb online casinó, mely a magyar játékosok számára is elérhető.

2022. Május 08. 13:05, vasárnap | PR

Lakástextília, ágynemű vagy más – íme, a Dizon lakberendezés webáruház!

A lakás szépítgetése, csinosítgatása nem olyasvalami, aminek a végére valaha is elmozdíthatatlan pont kerülhet. Valójában ez az a rész, ami soha nem ér véget.