Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Május 12. 07:18, szerda | Helyi

A Let’s Colour 2021 pályázati forrásból szeretné megújítani ebédlőjét az esztergomi leánynevelő intézet

A Let’s Colour 2021 pályázati forrásból szeretné  megújítani ebédlőjét az esztergomi leánynevelő intézet

Az esztergomi EMMI Speciális Gyermekotthoni Központ, Általános Iskola és Szakiskola (régen MAKI, vagy Leánynevelő Intézet) az esztergomiak segítségét kéri abban, hogy sikerrel szerepeljen egy pályázaton.

A Let’s Colour 2021 pályázaton való sikeres részvétel esetén ugyanis elegendő festékipari anyagot kapnak ahhoz, hogy kicsinosíthassák ebédlőjüket.

A pályázati kiírás szerintMagyarország területén élő bármely közösség, jelentkezhet, aki a környezetében lévő elszürkült, leromlott, vagy csak egyszerűen színtelen közösségi térben található beltéri vagy kültéri falfelületet szeretné színekkel újravarázsolni.

Mivel az intézményben elhelyezett lányok az ország legváltozatosabb pontjairól érkeztek, jellemzően problémás családi háttérrel és egyéb nehezítő körülményekkel terheleve, ezért az ő baráti körük vagy családjuk támogató szavazatára az intézmény nem számíthat. A "leánynevelőben" dolgozó szakemberek azonban a nehezített pálya ellenére is szeretnék, ha az ott élő közel 60 gyermeknek egy színesebb világot tudnának biztosítani, most ezzel a lehetőséggel élve.

Belépés a pályázó oldalára:https://letscolour.hu/palyazat/kzssgnk-szn-tere?fbclid=IwAR1zj7RHNuVv57NpVlS4e_m1DzMPU8PF1U-rC2JMNkLqZbP9oJaLZkfKXYo

Szavazni regisztráció után lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT