Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2021. Május 12. 07:18, szerda | Helyi

A Let’s Colour 2021 pályázati forrásból szeretné megújítani ebédlőjét az esztergomi leánynevelő intézet

A Let’s Colour 2021 pályázati forrásból szeretné  megújítani ebédlőjét az esztergomi leánynevelő intézet

Az esztergomi EMMI Speciális Gyermekotthoni Központ, Általános Iskola és Szakiskola (régen MAKI, vagy Leánynevelő Intézet) az esztergomiak segítségét kéri abban, hogy sikerrel szerepeljen egy pályázaton.

A Let’s Colour 2021 pályázaton való sikeres részvétel esetén ugyanis elegendő festékipari anyagot kapnak ahhoz, hogy kicsinosíthassák ebédlőjüket.

A pályázati kiírás szerintMagyarország területén élő bármely közösség, jelentkezhet, aki a környezetében lévő elszürkült, leromlott, vagy csak egyszerűen színtelen közösségi térben található beltéri vagy kültéri falfelületet szeretné színekkel újravarázsolni.

Mivel az intézményben elhelyezett lányok az ország legváltozatosabb pontjairól érkeztek, jellemzően problémás családi háttérrel és egyéb nehezítő körülményekkel terheleve, ezért az ő baráti körük vagy családjuk támogató szavazatára az intézmény nem számíthat. A "leánynevelőben" dolgozó szakemberek azonban a nehezített pálya ellenére is szeretnék, ha az ott élő közel 60 gyermeknek egy színesebb világot tudnának biztosítani, most ezzel a lehetőséggel élve.

Belépés a pályázó oldalára:https://letscolour.hu/palyazat/kzssgnk-szn-tere?fbclid=IwAR1zj7RHNuVv57NpVlS4e_m1DzMPU8PF1U-rC2JMNkLqZbP9oJaLZkfKXYo

Szavazni regisztráció után lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 16:27, szerda | Helyi

Munkatársakat keres a Grand Hotel Esztergom!

A Continental Group cégcsoporthoz tartozó, múlt nyáron nyitó Grand Hotel Esztergom bővülő csapatába kollégákat keresünk szállodai recepciós és animátor pozíciókba!

2022. Június 27. 14:24, hétfő | Helyi

JOGSEGÉLY PSZICHIÁTRIAI JOGSÉRTÉSEK ESETÉN