Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2021. Április 09. 12:02, péntek | Helyi
Forrás: Facebook Hernádi Ádám

A mai napon megkapta a koronavírus elleni első oltását Hernádi Ádám polgármester

A mai napon megkapta a koronavírus elleni első oltását Hernádi Ádám polgármester

Esztergom polgármestere ma reggel került sorra és kapta meg a koronavírus elleni Szputnyik V vakcina első adagját az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban kialakított oltóponton.

Hernádi Ádám erről Facebook oldalán számolt be.

Bejegyzésében megköszönte a helyi kórházban és a magyar egészségügyben dolgozóknak azt az emberfeletti munkát, amelyet azért végeznek, hogy végre túl legyünk ezen a járványon és életünk visszatérhessen a régi kerékvágásba.

A polgármester arra kér mindenkit, hogy oltassa be magát: „A szabadságunkhoz most csak és kizárólag az oltásokon keresztül vezet az út, az összes hazánkban engedélyezett vakcina biztonságos!” – írta posztjában Hernádi Ádám.

Bejegyzése végén azt kéri, hogy aki még nem regisztrált oltásért, az mindenképpen tegye ezt meg, mert ez mindannyiunk érdeke.

Fotó: Hernádi Ádám Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.