Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2017. Május 08. 15:25, hétfő | Helyi
Forrás: infoeszergom.hu

A világ, ahogy én látom - A Féja negyedszer rendezi meg megyei fotópályázatát

A világ, ahogy én látom - A Féja negyedszer rendezi meg megyei fotópályázatát

A Féja Géza Közösségi Ház idén VIII. alkalommal hirdeti meg a Komárom-Esztergom Megyei Fotópályázatot.

A világ, ahogy én látom - Digitális pillanatok
VIII. Komárom-Esztergom Megyei Fotópályázat

A Féja Géza Közösségi Ház 2017-ben VIII. alkalommal hirdeti meg a Komárom-Esztergom Megyei Fotópályázatot. Jelentkezési határidő és a munkák elküldésének határideje: 2017. július 14.

A pályázat célja: vándorkiállítás rendezése
A pályázat témái:
1. Emberábrázolás, portré
2. Táj és épületek
3. Természetfotók
4. Környezetünk, életünk
5. Egyéb

A fotópályázaton bárki részt vehet életkortól és foglalkozástól függetlenül.
Az előző évi pályázatokon kiállított képeket a pályázatból kizárjuk. Egy pályázó maximum 10 db DIGITÁLIS képet küldhet be e-mailben, vagy CD-n (a CD-ket nem áll módunkban visszaküldeni, de megőrizzük egy évig, és igény esetén személyesen átvehetők a Féja Géza Közösségi Házban). Képsorozat nem adható le, csak egyedi kép. A kiállítási képek előhívási, nagyítási költségét a rendező intézmény vállalja.
A beküldött alkotások nyomtatási mérete: A/4-es (300 DPI). Amennyiben a kép A4-nél kisebb, akkor azt A4 méretig (210x297 mm) ún. háttérrel ki kell egészíteni homogén semleges színnel. Ez lehet fekete, fehér, vagy a szürke valamilyen árnyalata, amelyik legjobban illik a kép témájához, hangulatához. Méretbeli eltérés esetén a pályázókat korrekcióra szólítjuk fel! Szükség esetén szakmai segítség, illetve mintahátterek megtalálhatók a Féja Géza Közösségi Ház honlapján a „Hirdetések” menüpont alatt.

Óriáslevelet, tömörítést nem fogadunk és nem csomagolunk ki.
A pályaművek file neve a következő adatokat tartalmazza ékezet nélküli betűkkel írva: a pályázó CSALADNEVE_KERESZTNEVE_Akeprovidcime .JPG kiterjesztésben.

A pályázóknak nevezési lapot kell kitölteni. A nevezési lapon szereplő információknak meg kell egyezniük a file névben olvasható adatokkal. A nevezési lap letölthető a http://fejageza.uw.hu oldalról a „Hirdetések” menüpontból, vagy személyesen is kérhető Esztergom-kertvárosban, a Féja Géza Közösségi Házban előzetes időpont egyeztetés után. A nevezési lap beküldhető e-mailben jpg formátumban (aláírva, szkennelve), vagy nyomtatva, aláírva (személyesen/postán). A nevezési lapra írják rá a nevezési díj befizetésének napját és a befizetés módját.
A pályázóknak nevezési díjat kell fizetni, amelynek összege: 2500 Ft/fő, függetlenül, hogy hány fotót küldtek be. A nevezési díjakat a pályázattal és kiállítással kapcsolatos költségek fedezésére kívánják a szervezők fordítani.

A nevezési díjat személyesen is be lehet fizetni Esztergom-kertvárosban a Féja Géza Közösségi Házban (előzetes időpont-egyeztetés után), vagy postai „rózsaszín” csekken a következő címre:
Féja Géza Közösségi Ház, 2509 Esztergom-kertváros, Damjanich u. 50. Ebben az esetben feltétlenül írják rá a csekkre, hogy „KÖZMŰVELŐDÉS - fotópályázat”.
Internetes beküldési cím (kizárólag): fejafotos@gmail.com, vagy személyesen leadható CD-n (előzetes időpont-egyeztetés után), illetve postai úton: Féja Géza Közösségi Ház, 2509 Esztergom-kertváros, Damjanich u. 50.

Díjazás: 1-3. díj: oklevél és katalógus. A zsűri által beválogatott alkotások egy megyei vándorkiállításon kerülnek bemutatásra, melynek első helyszíne: Esztergom-kertváros, Féja Géza Közösségi Ház.

Jelentkezési határidő, a munkák valamint a javításra visszaküldött képek elküldésének határideje: 2017 július.14.

Zsűrizés: 2017. augusztus 6-ig.

Értesítés a zsűrizés eredményéről: a http://fejageza.uw.hu oldalon 2017.augusztus.09-től.
Az eredményhirdetés 2017. szeptember 14-én a pályaművekből rendezett kiállítás ünnepélyes megnyitója alkalmával lesz Esztergom-kertvárosban, a Féja Géza Közösségi Házban.

Kiállítás időpontja, helyszíne:
2017. szeptember 14. (csütörtök) 17.00 Esztergom-kertváros, Féja Géza Közösségi Ház.

2509 Esztergom-kertváros, Damjanich u. 50.
Telefon: 33/555-605
E-mail cím: fejafotos@gmail.com
Honlap címe: http://fejageza.uw.hu
A fotópályázattal kapcsolatban további információk kérhetők:


Féja Géza Közösségi Ház
Tóth Tamás: 20/463-2356
Nagy Anita 33/555-605

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.