Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2018. Március 08. 04:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu Címlapfotó: Tigyi Zsuzsanna

A Világ Más Szemmel – Esélyegyenlőségről az ifjú csolnoki példakép

A Világ Más Szemmel – Esélyegyenlőségről az ifjú csolnoki példakép

A csolnoki Trexler Erik május 7-én 17 órától a fővárosi József Attila Színházban tart előadást a Mozgáskorlátozottak Esélyegyenlőségért nap alkalmából.

Még csak 19 éves, de már most nagyon tudatosan segít sorstársainak Esztergom térségében. Trexler Erik fiataloknak szóló előadásaival az elfogadó társadalomért küzd! Igazi példakép – írtuk nemrégiben bemutatva a Eriket és munkásságát.

Következő előadása május 7-én lesz a fővárosban a József Attila Színházban, ahol sok érdekes dolgot megtudhatnak az érdeklődők róla, egyebek közt azt, hogy mit jelent számára ez a nap, miért tartja fontosnak a fogyatékkal élők elfogadását. Beszél majd munkásságáról, céljairól, terveiről, hogyan jutott túl a nehézségeken, mi az, ami motiválja és hajtja előre, hogyan kezdett el színészkedni, modellkedni és még sok-sok mást is.

Mindezt egy kötetlen Talk Show formájában teszi meg, amiben segítségére lesz Fenyvesi Zoltán, a Forrás rádió műsorvezetője.

Az előadás ingyenes, azonban regisztrációhoz, jegyfoglaláshoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehet: www.trexlererik.hu/jegyek/

Az előadás végén kisorsol Erik egy profi fotózást a Tigyi Zsuzsanna Photography & Design jóvoltából.

Még több információ ITT!Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 07:00, szombat | Helyi

Lady Gaga a Várszínházban

Az Esztergomi Várszínház 2020-as idényében szerdánként népszerű zenés-táncos filmeket vetít.

2020. Július 11. 05:00, szombat | Helyi

Fergeteges lesz idén is a Szent István Napi Zenei Fesztivál

Változatos zenei programok, kiváló fellépők: Tankcsapda, Kárpátia, Punnany Massif, Anna and the Barbies, Radics Gigi, Charlie és még sok más szórakoztató koncert augusztus 15. és 22. között a Fesztiválszigeten!

2020. Július 10. 10:18, péntek | Helyi

Körözött zaklatót fogtak el Esztergomban

Igazoltatás során derült ki, hogy elfogatóparancs van kiadva ellene.

2020. Július 10. 09:32, péntek | Helyi

Rázárta a tolvajra az ajtót a bolti eladó

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás miatt emelt vádat egy nővel szemben, akit a bolti eladó a bejárati ajtó bezárásával azért tartott vissza a helyszínen, mert mobiltelefonokat rejtett a kabátjába.