Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2018. Március 08. 04:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu Címlapfotó: Tigyi Zsuzsanna

A Világ Más Szemmel – Esélyegyenlőségről az ifjú csolnoki példakép

A Világ Más Szemmel – Esélyegyenlőségről az ifjú csolnoki példakép

A csolnoki Trexler Erik május 7-én 17 órától a fővárosi József Attila Színházban tart előadást a Mozgáskorlátozottak Esélyegyenlőségért nap alkalmából.

Még csak 19 éves, de már most nagyon tudatosan segít sorstársainak Esztergom térségében. Trexler Erik fiataloknak szóló előadásaival az elfogadó társadalomért küzd! Igazi példakép – írtuk nemrégiben bemutatva a Eriket és munkásságát.

Következő előadása május 7-én lesz a fővárosban a József Attila Színházban, ahol sok érdekes dolgot megtudhatnak az érdeklődők róla, egyebek közt azt, hogy mit jelent számára ez a nap, miért tartja fontosnak a fogyatékkal élők elfogadását. Beszél majd munkásságáról, céljairól, terveiről, hogyan jutott túl a nehézségeken, mi az, ami motiválja és hajtja előre, hogyan kezdett el színészkedni, modellkedni és még sok-sok mást is.

Mindezt egy kötetlen Talk Show formájában teszi meg, amiben segítségére lesz Fenyvesi Zoltán, a Forrás rádió műsorvezetője.

Az előadás ingyenes, azonban regisztrációhoz, jegyfoglaláshoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehet: www.trexlererik.hu/jegyek/

Az előadás végén kisorsol Erik egy profi fotózást a Tigyi Zsuzsanna Photography & Design jóvoltából.

Még több információ ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 20. 10:27, vasárnap | Helyi

Esztergomi nagycsaládosok jelezzék igényüket!

Idén is kapnak ajándékutalványt az idősek és nagycsaládosok. A 70 éven felettiek automatikusan, a nagycsaládosoknak igényelni kell.

2019. Október 20. 05:01, vasárnap | Helyi

Ingyenes képzéseket indít az Esztergomi Család és Karrier Pont

Személyiségfejlesztési és startup tréninget is indít az Esztergomi Család és Karrier Pont. Ingyenesen lehet rajtuk részt venni!

2019. Október 20. 05:00, vasárnap | Helyi

Régi zene Balassa Bálint emléknapján

Balassa Bálint születésének 465. évfordulóján október 21-én 17 órakor Régi zenei irodalmi emléknap várja a közönséget a Szatmári Irgalmas Nővérek zárdatemplomában. A belépés ingyenes!

2019. Október 19. 12:45, szombat | Helyi

Két tolvajnőt és egy körözött fiatalt kaptak el

Esztergomban egy körözött férfit fogtak el a rendőrök, míg a dorogi nyomozók két tolvajnő ügyében fejezték be a nyomozást.