Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Január 12. 08:59, kedd | Helyi
Forrás: InfoEsztergom

Adományokkal segítettek gyerekeken az esztergomi tűzoltók

Adományokkal segítettek gyerekeken az esztergomi tűzoltók

Gyűjtést szerveztek az esztergomi tűzoltók a közelmúltbeli karácsony alkalmával. Az összegyűlt játékokat a lánglovagok hétfőn adták át a kiválasztott óvodának. Sárisápra kerültek az ajándékok.

A tűzoltók gyűjtésének célja volt, hogy olyan gyerekjátékokat gyűjtsenek össze, amelyeket otthon már nem használnak, vagy kinőttek eredeti tulajdonosai, és ezeket eljuttassák a működési területen lévő óvoda kis- és nagycsoportosai részére.

A gyűjtés eredményeként rengeteg ép állapotban lévő játék várt átadásra. Idén a sárisápi óvoda lett a kiválasztott. A téli szünetre való tekintettel az adományok átadása hétfőre esett. A játékok átadására az óvoda összes gyermeke megjelent. Az apróságok gyerekdalokkal kedveskedtek tűzoltóknak, majd mielőtt a gyermekek megkapták volna a játékokat Juhász Péter alezredes tűzoltóparancsnok néhány mondatban mesélt a gyűjtés apropójáról. Békés Roland százados parancsnok-helyettes, Jónás József százados őrsparancsnok, valamint Bukó Gábor katasztrófavédelmi megbízott is jelen volt jeles eseményen.

Forrás:komarom.katasztrofavedelem.hu

Fotó: Békés Roland

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT