Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2019. Augusztus 09. 12:37, péntek | PR

Adósságcsökkentés okosan

Adósságcsökkentés okosan

Rohanó világunkban egyre többen gondolkodnak úgy, hogy a felmerült igényeiket azonnal, de legalábbis mihamarabb kielégítsék. Ez a fajta hozzáállás persze nem ördögtől való, azonban könnyedén megnehezítheti az életünket.

Hozzászoktunk ahhoz, hogy amit szeretnénk, ilyen vagy olyan módon, de szinte azonnal el tudjuk érni. Ha megkívánunk egy süteményt, azonnal megesszük. Amikor új lapos televízióra vágyunk, az árösszehasonlító oldalakon könnyedén felderítjük, hol tudunk kedvező áron hozzájutni, és már rendeljük is.
“Hiszen megdolgozom érte” - mondják sokan, és ez így is van. Fontos azonban, hogy valamelyest határt szabjunk ennek a hozzáállásnak, és megtanuljuk késleltetve kielégíteni vágyainkat.

Azzal, hogy minden alkalommal megesszük amit megkívánunk, súlyunk ingadozását kockáztatjuk. A kisebb műszaki és egyéb tárgyak azonnali megvásárlásával pedig épp a boldog várakozás érzésétől fosztjuk meg magunkat. Ez pusztán két példa, de remekül megmutatja, hogy miért is nem érdemes ezt a gyakorlatot folytatni. Gondoljunk csak egy kisgyermekre: mennyivel nagyobb öröm számára megkapni élete első biciklijét akkor, amikor már hosszasan álmodozott róla, mint még azelőtt, hogy a vágy egyáltalán felmerült volna.

Ráadásul általában nem állunk meg ilyen kis vágyak azonnali kielégítésénél. Egyre gyakoribb, hogy a nagyobb álmainkat is a lehető leghamarabb szeretnénk elérni, mely azonban gyakran anyagi problémákhoz, de legalábbis hitelfelvételhez vezet. Akik pedig végképp nem tudnak ellenállni semminek, könnyen hiteleket halmoznak fel, mellyel végül elvesznek a sok sárga csekk között és kilátástalannak tűnik a felhalmozott adósság rendezése, nem kis stresszt okozva ezzel saját maguknak. Így illan el a megszerzett tárgy iránt érzett öröm.

Milyen megoldások léteznek?

Nos, talán a leginkább kézenfekvő, ha megtanulunk vágyakozni, és nem megadni magunknak és családunknak bármit, amit csak megkívánunk. Pontosabban nem azonnal.
Amennyiben pedig már, ezzel a nem megfelelő hozzáállással felhalmoztunk egy nagyobb adósságot, és egyszerre több helyre is tartozásunk van, ideje elkezdeni átgondolni, hogyan is lehetne úgy törleszteni azokat, hogy átlátható és könnyen kezelhető legyen.
Ez utóbbira kínálnak megoldást az adósságcsökkentő személyi kölcsönök, melyek épp a több helyen felhalmozott hiteleket fogják össze és segítenek könnyedén rendezni.
Egy ilyen típusú kölcsön igénylésével lehetőségünk nyílik tehát okosabban gazdálkodni a bevételeinkkel, valamint egyúttal kordában tartani kiadásainkat is a havi törlesztőrészletek csökkentése által.

Amennyiben kifejezetten okos pénzügyi döntést kívánunk hozni, érdemes összevonni ilyen módon hiteleinket, és a korábbi számos törlesztőrészlet helyett pusztán havi egyet megfizetni. Legyen szó hitelkártya tartozásról, autóhitelről vagy akár személyi kölcsönről, ezzel a megoldással akár 9 900 000 Forintos kintlévőséget tudunk egyszerre törleszteni. Mindezt úgy, hogy mindössze egyetlen kölcsön feltételeit szükséges ismerni a továbbiakban.

Hogy ez miért előnyös? Nos, sokkal egyszerűbbé válik az életünk és jóval kevesebb stressz ér minket akkor, ha az adósságainkat jó kezekben tudjuk. Nem mindegy, hány helyre szükséges havonta törlesztenünk, ráadásul a különféle szigorú szabályozások észben tartása sem könnyíti meg a mindennapokat. Érdemes rugalmasabb és átláthatóbb megoldást keresni tehát a teljes nyugalom érdekében.
Ne feledje, korábbi döntésein is van lehetősége változtatni!Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.