Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Május 19. 08:30, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Adósságrendezés, árvíz, micsoda koncertek és programok – Heti hírek

Adósságrendezés, árvíz, micsoda koncertek és programok – Heti hírek

Újra adósságrendezés indulhat Esztergom ellen, jön az árvíz, esztergomi kórház a fejlesztési lista élén, elektronikai hulladékgyűjtés, gyereknap és új fesztivál neves fellépőkkel, drogos balhézó... Hírösszefoglaló!

Újra adósságrendezés indulhat Esztergom ellen
A Tatabányai Törvényszék adósságrendezési eljárás indítását rendelte el Esztergom önkormányzatával szemben. Az ítélet nem jogerős, a képviselő-testület a végzés kézbesítése után 15 napig fellebbezhet.

Esztergomi kórház a fejlesztési lista élén - VIDEÓ
Mindezt Szócska Miklós államtitkár mondta csütörtökön Esztergomban a Fidesz-KDNP EP-választási kampányrendezvényén, melyen felszólalt Völner Pál államtitkár, térségi képviselő és Hidvéghi Balázs helyettes államtitkár is.

Esztergomi kórház a fejlesztési lista élén - VIDEÓ

Jön az árvíz Esztergomba – a héten tetőzik a Duna
A héten tetőzik a Duna Esztergomnál, vízügyi igazgatóság tájékoztatása szerint ezúttal azonban nem kell annyira megijednünk, mint a tavalyi rekordárvízkor, még ugyanis az elsőfokú készültséget sem érheti el nálunk.

Ismét elektronikai hulladékgyűjtés Esztergomban
Elektronikai hulladékgyűjtést szervez Esztergomban a VERTIKÁL Nonprofit Zrt. a Fe-Group Zrt.-vel együttműködve május 31-én, szombaton 8 és 14 óra között. A gyűjtőpont a Poór Antal téren lesz.

A legszebb kertek Esztergomban - verseny
Esztergomban is indul „A legszebb konyhakertek” című verseny. Tétényi Éva polgármester javaslatára csatlakozott a város a karcagi Kovács Szilvia által létrehozott Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz.

Gyereknap Esztergomban – Kicsiknek és nagyoknak is óriási élmény!
Május utolsó vasárnapján a gyermekeknek kedveskedik a Fesztiválsziget Esztergom rendezvénysorozat egy felejthetetlen egész napos gyermeknapi kavalkáddal.

Neves fellépők és művészet Esztergomban- Comedium Corso program
Neves fellépők és új művészeti fesztivál várja hamarosan az esztergomiakat a Kis-Duna parton. Június 7-től 9-ig Comedium Corso Fesztivállal kezdődhet a nyár. Részletes program.

Esztergomba is turnézik a 25 éves Tankcsapda - VIDEÓVAL

Esztergomba is turnézik a 25 éves Tankcsapda - VIDEÓVAL
Nyolcállomásos turnét kezdett szombaton a Tankcsapda együttes. Az egyik legnépszerűbb, idén 25 éves hazai rockbanda új lemeze októberre készül el, előtte azonban Esztergomban is koncertezik.

Bedrogozva késsel és virágcseréppel támadt az esztergomi férfi
Kést rántott az esztergomi gyanúsított, majd virágcserepet dobott szomszédja felé, így akarta lezárni a közöttük kialakult szóváltást hétfőn.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.