Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Július 22. 09:03, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Ajtó, ablak, kapcsoló, laminált padló - mindent lopott egy tokodi férfi

Ajtó, ablak, kapcsoló, laminált padló - mindent lopott egy tokodi férfi

Nem éppen a tolvajok elsőszámú célpontjait nézte ki magának egy tokodi férfi még májusban, mindenesetre vitt mindent, amit mozdítani tudott egy házból. Most vádat emelnek ellene.

Ajtókat, ablakkereteket, redőnyt, villanykapcsolókat, csillárt, vízvezetéket és három méter laminált padlót lopott egy tokodi családi házból a 27 éves tokodi férfi. R. József még május 20-án délelőtt hatolt be a lakásba, ahol korábban albérlőként lakott. Minden mozdíthatót összeszedett a házból, majd távozott. A dorogi nyomozók két nappal később fogták el a férfit, és előállították a dorogi rendőrkapitányságra. A gyanúsított lakásán tartott házkutatáson a nyomozók az eltulajdonított tárgyakat megtalálták. R. József ellen – szabadlábon hagyása mellett – kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség a büntetőeljárást múlt héten befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.