Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. Október 04. 08:21, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Akciós LCD tv-t a hipermarket parkolóban – Esztergomban ez volt egy csaló átverése

Akciós LCD tv-t a hipermarket parkolóban – Esztergomban ez volt egy csaló átverése

Most emelnek vádat az ellen a férfi ellen, aki még 2011 nyarán vert át az egyik esztergomi hipermarket előtt egy párt azzal, hogy akciósan tud nekik LCD tv-t. A férfi az országban többször is eljátszotta ezt.

Öt elfogatóparancs is érvényben volt az ellen a budapesti férfi ellen, aki még 2011. augusztus 18-án csalt ki pénzt egy esztergomi pártól, majd az átvett összeggel elmenekült. A 38 éves H. Miklós egy esztergomi hipermarket alkalmazottjának adta ki magát és az ott vásárló sértetteknek azt hazudta, hogy némi jutalék ellenében akciós áron tudnának megvenni egy LCD televíziót. A pár kapott a kedvező ajánlatot, bankszámlájukról leemelték a kialkudott összeget, majd a parkolóban átadták a számukra ismeretlen férfinak, aki ezt követően nyomtalanul eltűnt. Az esztergomi nyomozók 2011. szeptember 27-én már tudták kit keressenek, de gyanúsítottként csak idén augusztus elsején tudták kihallgatni őt. H. Miklós elismerte a bűncselekmény elkövetését, sőt azt is, hogy 2011-ben módszere az ország más pontján is pénzt hozott neki. A férfi ellen – fogva tartása mellett – üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság, melyet október másodikán vádemelési javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.