Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Október 04. 08:21, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Akciós LCD tv-t a hipermarket parkolóban – Esztergomban ez volt egy csaló átverése

Akciós LCD tv-t a hipermarket parkolóban – Esztergomban ez volt egy csaló átverése

Most emelnek vádat az ellen a férfi ellen, aki még 2011 nyarán vert át az egyik esztergomi hipermarket előtt egy párt azzal, hogy akciósan tud nekik LCD tv-t. A férfi az országban többször is eljátszotta ezt.

Öt elfogatóparancs is érvényben volt az ellen a budapesti férfi ellen, aki még 2011. augusztus 18-án csalt ki pénzt egy esztergomi pártól, majd az átvett összeggel elmenekült. A 38 éves H. Miklós egy esztergomi hipermarket alkalmazottjának adta ki magát és az ott vásárló sértetteknek azt hazudta, hogy némi jutalék ellenében akciós áron tudnának megvenni egy LCD televíziót. A pár kapott a kedvező ajánlatot, bankszámlájukról leemelték a kialkudott összeget, majd a parkolóban átadták a számukra ismeretlen férfinak, aki ezt követően nyomtalanul eltűnt. Az esztergomi nyomozók 2011. szeptember 27-én már tudták kit keressenek, de gyanúsítottként csak idén augusztus elsején tudták kihallgatni őt. H. Miklós elismerte a bűncselekmény elkövetését, sőt azt is, hogy 2011-ben módszere az ország más pontján is pénzt hozott neki. A férfi ellen – fogva tartása mellett – üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság, melyet október másodikán vádemelési javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.