Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Július 01. 08:52, hétfő | Helyi
Forrás: Fidelitas Esztergom

Aktív, fiatalos és lendületes elnökséget a Fidelitasba

Aktív, fiatalos és lendületes elnökséget a Fidelitasba

Egy fiatalos, aktív és lendületes Fidelitas-elnökségben bízik Heer Ádám, a Fidelitas Komárom-Esztergom Megyei Választmányának elnöke mindezt a múlt heti esztergomi megyei ülés után fejtette ki.

Június 27-én Esztergomban ülésezett a Fidelitas Komárom-Esztergom Megyei Választmánya, az összejövetelen a július 13-ai országos tisztújító kongresszusra tizenöt alelnökjelölt mellett Ágh Péter országgyűlési képviselőt elnöknek, Böröcz Lászlót a budapesti Fidelitas erősségét ügyvezető alelnöknek jelölték.

Heer Ádám a Fidelitas Komárom-Esztergom Megyei Választmányának elnöke a választmány ülésével kapcsolatban elmondta: „Nem volt könnyű dolga a választmány tagjainak, hiszen sok kiváló és véleményem szerint a politikai életben néhány éven belül meghatározó szerepet betölthető jelölt közül kellett választanunk. A végeredményt nézve megállapítható, hogy a választmány tagjai szavazataikkal igyekeztek a jelölteket úgy támogatni, hogy az ország minden régiójának legyen lehetősége alelnököt jelölni a tisztújító kongresszuson. Esetleges Komárom-Esztergom megyei jelöltként több megyéből is megkerestek, hogy támogatásukról biztosítsanak. Ezt ezúton is köszönöm, de a jelöléseket nem fogadhatom el, mivel az elkövetkezendő években figyelmemet fokozottabban az esztergomi ügyekre szeretném koncentrálni. A következő napokban a jelölések tovább folynak a megyei választmányokon és itt ragadom meg az alkalmat, hogy alelnökjelöltként figyelmükbe ajánljam a rendkívül energikus oroszlányi csoport elnökét, Elekes Diánát. Sok sikert kívánunk a jelölteknek és őszintén reméljük, hogy ismét egy fiatalos, aktív és lendületes elnöksége lesz a Fidelitas országos szervezetének július 13-tól.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.