Városlista
2020. december 5, szombat - Vilma

Hírek

2020. Szeptember 07. 09:18, hétfő | PR

Alapvető szempontok a kiadó üzlethelyiségek bérléséhez

Alapvető szempontok a kiadó üzlethelyiségek bérléséhez

Vállalkozásunk sikerének egyik fontos alapja a megfelelő üzlethelyiség felkutatása.

Az ingatlanok piaca bővelkedik a lehetőségekben, ám mielőtt bérbe vennénk a kiszemelt főhadiszállást, fontos, hogy tisztázzuk számunkra és cégünk számára mely szempontok a legfontosabbak

Az üzleti lehetőségek tárháza

Cégünk, vagy vállalkozásunk számára megtalálni az ideális központot, ahol akár hosszú évekre is berendezkedhetünk, közel sem egyszerű feladat. Még akkor sem, ha a saját kritériumainkat időlegesen parkolópályára tesszük és simán csak böngésszük a kínálatot az elérhető opciók után kutatva. A bőség zavara ezen a területen is jellemző.
Ez leginkább a főváros esetében igaz, ám vidéken sem nehéz kiadó üzlethelyiséget találnunk, ha rááldozunk némi időt. Aggodalomra azonban semmi ok, épp elég, ha újra elővesszük a saját elképzeléseinket és tisztázzuk, hogy számunkra és cégünk számára mik az elsődlegesen fontos tulajdonságok és funkciók. Ha ez megvan, máris tisztább a kép és mi is magabiztosabban vághatunk neki a kiadó üzlethelyiségek rengetegének.

A tisztánlátás első lépései

Bizonyos tényezők máris nagyban leszűkítik a számunkra alkalmas helyiségek kínálatát. Ilyen például az elhelyezkedés, a méret, vagy épp a rendelkezésre álló költségkeret. Ezek figyelembevételével nekiindulva biztosan megtaláljuk vállalkozásunk új otthonát, ebben pedig nagy segítségünkre lehet például az In Management oldala is. De mielőtt böngészni kezdenénk lássuk, hogy az említett faktorok milyen módon lehetnek hatással döntésünkre.

Méret: az első és talán az egyik legfontosabb kritérium az üzlethelyiség mérete. A kínálatban a legkisebbektől a valódi óriásokig széles a skála, épp ezért a legelső dolgunk belőni a saját igényeinknek leginkább megfelelő alapterületet. A döntést nagyban megkönnyítheti pl. az, hogy rendelkezünk-e komolyabb raktárkészlettel, vagy sem, hiszen előbbi esetben szükségünk lesz az extra helyre, ám ha máshogy működik vállalkozásunk, egy kisebb üzlethelyiség is kiváló opció.

Elhelyezkedés: gyakorlatilag aranyszabálynak számít, hogy a központi elhelyezkedés alapvető előnyökkel jár a forgalom szempontjából. Ez sok esetben igaz is, ám fontos, hogy ne a lokalizáció határozza meg vállalkozásunk sikerességét. A kiadó üzlethelyiségek után kutatva bátran nézzünk rá az esetleg kintebb eső ingatlanokra is, hiszen előfordulhat, hogy épp egy ilyenben találjuk meg a számunkra ideális helyiséget.

Költségkeret: bár az előző két szempont is alapvető fontosságú, a megfelelő pénzmag nélkül a lehetőségeink is korlátozottabbak. A kiadó üzlethelyiségek ára a méretükkel egyenesen arányos, tehát minél nagyobb, annál többe fog kerülni. Ugyanez igaz az elhelyezkedésre is: egy város centrumában minden drágább. Elsőre érdemes kompromisszumkésznek lennünk, így gazdaságosabban üzemeltethetjük cégünket.

Ahogy látható tehát, van miről döntenünk mielőtt kibéreljük új cégközpontunkat. Mindenképpen tartsuk azonban szem előtt, hogy ezek elengedhetetlenek a megfelelő ár-érték arányú ingatlan megtalálásához. Vállalkozásunk sikere kezdődhet akár egy optimális, kiadó üzlethelyiséggel is.Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 13. 09:00, péntek | PR

Rendelj házhoz a Tutufrit-ből!

Új szolgáltatással bővült a több mint 10 éves Tutufrit gyorsétterem.

2020. November 01. 00:00, vasárnap | PR

Miért választják a sikeres cégek a BNI-t, már Esztergomban is?!

Ha megkérdeznénk az utcán egy járókelőt, mi a véleménye az üzleti világról, nagy valószínűséggel a következő jelzőkkel illetné: kemény, számító, rideg.

2020. Október 26. 11:55, hétfő | PR

Finomságokkal új büfé nyílik Dorogon

Pékáru, snack, lángos, hamburger, gyros - Mindezek várják a vendégeket Dorogon a Bécsi út 39. szám alatt nyíló új büfében!